uuu, Warlock mnie zabijenes pisze:
Odyn - jakaś książka kucharska Ci przypadkiem nie ubyła ?

Kisiel, Ty to akurat tak wyglądasz jakbyś w ryj chciał dać za odezwanie się do ciebiekisiel pisze:Brak integracji "świeżonki".... kurwa boją się, że po ryju damy czy jak?
Może tak dla zachęty kiełbasa i chleb na wejściu na party place ;P
Zemsta normalnieleming pisze:jak nie bylo, a w umywalce w kibelku to co bylo takie kororowe okragle? muminki? pizza jak nic.booker pisze:Szkoda ze pizzy nie bylo tak jak w zeszlym roku
do wjebania mi to daleo bylo, ja pierwszy synka zaczalem szarpac a on do mnie "ja tu mam wieksze prawo przebywac bo ja tu jestem codziennie a ty to tylko wynajmujesz".elban pisze:integrowali sie za to miejscowi. i ci zainteresowani co sie dzieje w srodku, i ci, ktorzy chcieli kulturalnie zrobic setke w cieple oraz ci, ktorzy chcieli wpierdolic Rafowi - tych zainteresowany miejscowy odeslal na dzielnice.
Carrion bedzie mogl spedzic ze mna godzine na X. Gratuluje zwyciezcy. Natomiast Piesia prosze o kontakt mailowy na sebaloz@wp.plSebaloz/Lepsi.De pisze:Dla zwyciezcy gfx kompo mam taka sama nagrode jak w zeszlym roku: mozliwosc spedzenia ze mna godziny czasu na najblizszym party. Mam tez nagrode pocieszenia za drugie miejsce: mozliwosc zostania moim znajomym na facebooku = 100% reply
bo zostanawiam sie jak ukarac tych, ktorzy chodzili mi po karimacie butami i ujebali poduszke jakims syfemskull pisze:ja z Rasputinem <- podobno z nim spałeś, dlatego pytasz ? ;>elban pisze:btw - kto siedzial na gorze, na antresoli w sobote. w sensie kto przesunal stoly i rozstawil tam sprzet?
To się zastanawiaj, ja i tak spałem w samochodzie.elban pisze:bo zostanawiam sie jak ukarac tych, ktorzy chodzili mi po karimacie butami i ujebali poduszke jakims syfemskull pisze:ja z Rasputinem <- podobno z nim spałeś, dlatego pytasz ? ;>elban pisze:btw - kto siedzial na gorze, na antresoli w sobote. w sensie kto przesunal stoly i rozstawil tam sprzet?