Silesia Party 4 [official thread]
W piątek po południu będziesz jechać min. godzinę od Bitwy Warszawskiej (Hala Banacha) do Janek.
Pracuję na wysokości OBI przy al. Krakowskiej i widzę co się dzieje...
Jedyny objazd, który mi przychodzi do głowy to Puławska - Piaseczno - Magdalenka. Ale tam wcale nie będzie lepiej.
No chyba, że chcesz jechać w sobotę.
Pracuję na wysokości OBI przy al. Krakowskiej i widzę co się dzieje...
Jedyny objazd, który mi przychodzi do głowy to Puławska - Piaseczno - Magdalenka. Ale tam wcale nie będzie lepiej.
No chyba, że chcesz jechać w sobotę.
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.
@All:
Witek ma rację z tym wyjazdem w piątek po południu...
Ja na pewno jadę w sobotę rankiem (może być nawet 5:00)
moge zabrać 2 osoby.
KotRobot ma pierwszeństwo, el ty Wiciu to chyba jakoś później miałeś dojechać
Cobra,Wacek:
Tak k'woli ścisłości to 1 to dopiero na wysokości Piotrkowa
od warszawa to ona ma numer 8, ale wiemy o co chodzi.
Ja tak pojadę.
czas do Częstochowy 2,5 h potem jeszcze z 1h max. uwzględniam hamowanie na każdym fotoradarze
Witek ma rację z tym wyjazdem w piątek po południu...
Ja na pewno jadę w sobotę rankiem (może być nawet 5:00)
moge zabrać 2 osoby.
KotRobot ma pierwszeństwo, el ty Wiciu to chyba jakoś później miałeś dojechać
Cobra,Wacek:
Tak k'woli ścisłości to 1 to dopiero na wysokości Piotrkowa

Ja tak pojadę.
czas do Częstochowy 2,5 h potem jeszcze z 1h max. uwzględniam hamowanie na każdym fotoradarze

c64portal.pl, retronavigator.com
w lipcu bylem w wawie autem, i moje wrazenia sanastepujace:od wawy w zaleznosci od korkow/predkosci jedzie sie 2.5-3.5h (staralem sie wiekszosc trasy jechac 130km/h)
nie polecam wyliczenia trasy tak aby w okolicach 18-19:30 przejezdzac przez siewierz bo niestety bardzo czesto o tej porze sa tam korki (stalem w lipcu dwa razy po godzince)
nie polecam wyliczenia trasy tak aby w okolicach 18-19:30 przejezdzac przez siewierz bo niestety bardzo czesto o tej porze sa tam korki (stalem w lipcu dwa razy po godzince)

siewierz można omijać np przez tarnoskie góry, ale w tym przypadku to lipa i nie dziala....
mówię wam najlepiej jechać ranem... mam rodzinkę na śląsku, jeżdżę jakieś 1 na miesiąc i sprawdzałem wszelkie warianty.
[edit]
co ja gadam.... będzin, czeladź, sosnowiec to przecież nie śląsk
mówię wam najlepiej jechać ranem... mam rodzinkę na śląsku, jeżdżę jakieś 1 na miesiąc i sprawdzałem wszelkie warianty.
[edit]
co ja gadam.... będzin, czeladź, sosnowiec to przecież nie śląsk

c64portal.pl, retronavigator.com
-
zrzuta-sponsorship tez jest
info na stronie party w newsie.
Osoby zainteresowane sponsoringiem (przedpłatami; nie należy tego mylić z wcześniejszym opłaceniem wejściówek) mogą wpłacać dowolne kwoty na konto Raf'a.
Rafał Szyja
nr konta (IBAN): 90 1140 2004 0000 3702 3864 0710 (mBank)
BIC (SWIFT): BREXPLPWMBK
tytułem: SP4
Nasz cel: 1000 zł
przyjmuje tez na paypala, ale wole na konto

Osoby zainteresowane sponsoringiem (przedpłatami; nie należy tego mylić z wcześniejszym opłaceniem wejściówek) mogą wpłacać dowolne kwoty na konto Raf'a.
Rafał Szyja
nr konta (IBAN): 90 1140 2004 0000 3702 3864 0710 (mBank)
BIC (SWIFT): BREXPLPWMBK
tytułem: SP4
Nasz cel: 1000 zł

przyjmuje tez na paypala, ale wole na konto

Witam,
Podczepie sie po watek. Kto i czym bedzie jechal z Wawy na do Czeladzi na partyplace? Wyprawa wieksza brygada odswiezy czar dawnych wypraw partyzanckich:)
Jesli szykuje sie wyprawa pociągiem to zrobimy 'libation train'. Jesli ktos bedzie jechal samochodem to z checia przylacze sie. Dorzuce sie do paliwa i moge robic za zmiennika kierowcy:)
Pozdro
Podczepie sie po watek. Kto i czym bedzie jechal z Wawy na do Czeladzi na partyplace? Wyprawa wieksza brygada odswiezy czar dawnych wypraw partyzanckich:)
Jesli szykuje sie wyprawa pociągiem to zrobimy 'libation train'. Jesli ktos bedzie jechal samochodem to z checia przylacze sie. Dorzuce sie do paliwa i moge robic za zmiennika kierowcy:)
Pozdro