Nie przedstawiaj naszej imprezy jako zlotu gosci walacych sobie konia pod szybkie samochody.
O czym Ty sobie tam gadasz przy stoliku to Twoja sprawa, zawsze mozna sie przesiasc... A, zapomnialem, przeciez na zywo to Ty gadasz tylko przez smartona na forum..
Sebaloz/Lepsi.De pisze:
Jedziecie sie napic? A u Was w miescie nie mozna sie nigdzie napic? Smieszne
Przecież to Ty deklarowałeś się, że musisz obejrzeć samochody. My pijemy Jeżeli Ty jeździsz w roku na wszystkie eventy a ja na jeden, to jakie jest prawdopodobieństwo niespotkania Seboloza ?
Rok temu już Ci cresh napisał, że szuka party na którym nie będzie Ciebie
ej, pierwotna lista zakładała 20 osób + ludzie którzy zgłaszali się postami. jedni za siebie, inni za znajomą parę. nie było podsumowania - listy 28 osób które mają pewne miejsce. w jeden dzień praktycznie okazało się że jedzie nas więcej niż jest możliwość przenocowania partyzantów. a w kilka godzin zostały zgłoszone osoby które dostaną łóżko.
skoro pojawiła się informacja o zwolnionych łóżkach to zgłaszam zapotrzebowanie. nie nie będę spał na 3 łóżkach ale przyjadą ludzie którzy by chcieli spać w jako takich warunkach.
Fajnie by było jakby organizatorzy update'owali informację na bieżąco.
----------------------------------------------------------------------------------
Ja na Pierniku już byłem i jestem twardy zawodnik: jadę z materacem, karimatą i śpiworem i farelką:) Kwestia tylko czy będzie gdzie ją położyć żeby przykimać. A kolegów chciałem bardziej ugościć.
Wegi nie ma problemu! Mówię tylko że zgłaszanie sie w ostatniej chwili na wolne łóżka to lipa. Znowu będziemy liczyć efekty w demach? Do zobaczyska w Rydzykowie!