carrion pisze:@wackee
a co piernik wnosi? pytam w kategoriach scenowych?
Zdefiniuj - co to są dla Ciebie kategorie scenowe?
Dla mnie w kategoriach scenowych spotkanie Wegiego z Arise na edycji 7 i w efekcie tego Fogyish (takie demo Samar + Arise co wyszło na pierniku 8, pewnie nie widziałeś, straszna c**jnia, nawet Brush napisał dwa ciepłe słowa, nie zna się biedaczek...) to w kategoriach scenowych całkiem nieźle. Może dla Ciebie to nic.
Dla mnie też w kategoriach scenowych dema Roodego to piękny dowód na to, jak można kogoś zmotywować do aktywności. To też zasługa piernika, chociaż pewnie tego nie widzisz.
wasze najlepsze demo wystawiliście na X'12 a na pierniku demo którego nikt nie widział
Nawet Ty widziałeś wiesiu. A dla mnie nigdy nie będziesz nikim

Mnie też jest przykro, że wolisz wypuszczać swoje obrazki na jakichś foreverach czy innych, zamiast na rodzimych imprezach. Ale cóż mam zrobić
w kategoriach globalnej demosceny jak ostatnio się okazuje - nie istniejemy! i nie piszę tego jako zarzutu. sam bardzo chciałem to zmienić.
Słuchaj, że Wam się jeszcze nie udało wrócić - też ubolewamy i na Was czekamy. Ale nie uważam, żeby dla zachodu Arise czy Samar nie istniały. Jesteś trochę nie na czasie, pooglądaj sobie różna kompa na csdb, zorientuj się o co chodzi w renesansie petscii na scenie i kto się do tego przyczynił, obejrzyj Fogyisha chłopaków i reakcje sceny na to demo, potem odpal sobie nowego Vandalism Newsa i poczytaj trochę.
Ja miałem przerwę w scenowaniu w latach 2002-2009, a od 2009 jestem obecny i cały czas coś robię. Gruby to nawet takiej przerwy nie miał

Nie oczekuj że Arise czy Samar będą wypuszczać dema z częstotliwością Offence. Ale do cholery, oczekiwałbym ciut szacunku za to, co robimy.
EDIT.
Nie irytuje mnie że ktoś zrobił lepszy event. Irytuje mnie porównanie do piernika które jest nie fair. I irytuje mnie udawanie, że jak ktoś zrobi dla C64 imprezę z wodotryskami, to Elysium czy Vulture zrobią dema - bitchez please!!!