Forever 14, Horna Sucza, 15-17.03.2013
-
Nie chcieliśmy Ci robić przykrości pisząc co straciłeś...kenji pisze:No właśnie. Coś cicho w temacie burdeli czy tam innych go-go clubów

A tak bardziej serio. Jeśli nic się nie zmieni w kwestii organizacji Forevera to za rok już nie pojadę.
O ile frekwencja ogólna w miarę dopisała, to jeśli chodzi o resztę... kiepsko... Kilka osób z C64...
Party place Agro Suca nie podoba mnie się. W Trencinie albo w centrum Hornej było o wiele lepiej.
Na Compo trzeba się było wielu rzeczy domyślać: np jaka platforma, który numer etc.
- brakowało kogoś stanowczego i z donośnym głosem.
Fakt, że w sumie spędziłem na party place jakieś 5 godzin, więc nie wiem jak np. z ceremonią otwarcia.
To była zawsze mocna strona Forevera. Widział ktoś?
Kenji, Odyn: Congrats!

SUDi, zapodaj te fotki, wiesz które...
Zgadza się i potwierdzam, IMHO Forever niestety traci co roku coraz bardziej na atrakcyjności, z kilku względów : kiepska lokalizacja, średnia organizacja oraz brak rozwoju. Organizatorom nie zależy na nagłaśnianiu party czy to w mediach czy wogóle na zewnątrz, co roku ta sama oprawa i te same pyski co roku, nic nowego, prowadzenie takie se, jak to w polskim filmie...nic się nie dzieje...
Głównie co lubię na tym party to...całość poza party, czyli nocne wypady z wiadomymi komodorowcami na miasto....ale i to już siada, Seba już nie rzyga dalej niż widzi, laski bez oporu pokazują cycki...starzeję się.....
Głównie co lubię na tym party to...całość poza party, czyli nocne wypady z wiadomymi komodorowcami na miasto....ale i to już siada, Seba już nie rzyga dalej niż widzi, laski bez oporu pokazują cycki...starzeję się.....

-
Jakos pare lat zeszlo, W sumie to byla moja 1sza muza na pokeja - po prostu proba jakas wiec sportkowalem Are you Satisfied. Pozniej jednak Graham mial zajeb w robocie, nie bylo grafiki no i zeszlo w chuj czasu. Z 2 czy 3 lata czekalo na siebie. A zaczelo sie tak, ze jakos na IRCu podczas rozmowy wyszlo ze Graham ma kody na atarke (porty z C64 rowniez) ale Kasmo polegl w probie zrobienia zaka na pokeja. Akurat wkrecalem sie w temat pokejowy wiec dosc szybko zapodalem zaka, no ale wyszedl po paru latach dopiero z dememSebaloz/Lepsi.De pisze:Forever or never by Oxyron. Booker jakos sie wkrecil do tego demka
http://www.youtube.com/watch?v=Ab_FkwhK_b8

Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
No i na Arok party juz tego zabraniaja (party organizuja koledzy Leona).wackee pisze:Mam takie ambiwalentne odczucia co do tego jak Leon promuje swój obrazek na Forevera na fejsie, postując wycięte z niego fragmenty. Dla mnie to takie trochę nie ten tego :/
http://arok.intro.hu/index.php?l=1&p=2
All entries should be presented at the party for the first time. Showing of phases or parts of your work on FB, CSDB, etc. is not allowed.