Przegląd Piw - wyniki specjalnie dla Provocatora

zliczałem wczoraj wieczorem, zrobiłem ładne podsumowanko, wszystko w wersji D64 chcialem puscic do Grubasa ale mialem jakis wal z netem, w zwiazku z czym poszlo dzisiaj rano (wysylalem przed robota wiec dziwie sie Grubas ze jeszcze nie masz - moze kuzwa sprawdz

). Moj zamysl byl taki zeby puscic to razem z releasami, ale jak chcecie to bedzie wczesniej. Chcecie?
Odpowiadajac na pytanie odnosnie wyjazdu w niedziele - wiem ze generalnie macie to w dupie, ale ja musialem byc w domu przed 13 i chuj Wam do tego z jakich powodow - sorry za szczerosc. Natomiast ja nigdy nikogo nie zmuszam zeby wracal ze mna, jak ktos ma ochote to moze zostac i wrocic pociagiem. Jezeli ktos decyduje ze woli wrocic wczesniej ale "z wygodami" to jego wybór, nie?
Odnosnie domkow postuluje o wprowadzenie dzentelmenskiej swietej zasady ROZLICZANIA SIE NA DZIEN DOBRY A NIE NA DO WIDZENIA. Rozliczajmy sie z osobami placacymi za domki w piatek wieczorem przed pierwszym noclegiem, a nie w niedziele jak niektorzy juz generalnie sa splukani albo maja dziury w pamieci
Jezeli chodzi o dokladanie do imprezy wiecej lub mniej to mnie to nie przeszkadza, mysle ze to sie wyrownuje w jakims tam dluzszym okresie. Na swoj sposob podtrzymuje to rowniez wspolnotowego ducha imprezy