kto potrafi edytować swoje posty z 2011r ???
kto potrafi edytować swoje posty z 2011r ???
ja nie a ty?
Zapisz się do Arise a nie będziesz musiał zastanawiać się kiedy Twoje uprawnienia wygasną.
Nitro, wytłumacz to wszystkim ze c64scene.pl.
Proszę bardzo usilnie, klękam na kolana i robie loda.
Zapisz się do Arise a nie będziesz musiał zastanawiać się kiedy Twoje uprawnienia wygasną.
Nitro, wytłumacz to wszystkim ze c64scene.pl.
Proszę bardzo usilnie, klękam na kolana i robie loda.
przykład dla Nitro jakby chciał coś zmieniać:
PostWysłany: Sob Sty 28, 2012 8:37 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
więcej tłumaczy tekst napisany PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 8:56 pm do PostWysłany: Sro Gru 21, 2011 11:30 am
Jak można napisać post w wątku w grudniu 2011 i który jest tłumaczony w 2012. Tusk Network Vision Smile
A jak przyszło Wam zmieniać posty z 2011 roku i myślicie, że ludzie tego nie będą pamiętali to jesteście lepsi od Lepsi ?
Ogólnie przeszliście z tym zejebistym forum samych siebie Smile
Przepraszam czy moje posty też będziecie zmieniali?
ACTA = Arise pierwszy TVN na scenie C64, co innego było mówione w 2011 a co innego jest mówione w 2012.
PS. Nie zapomnijcie że kisiel jest nie zmieszany na biało a wkurwiony na czerwono.
PPS. Dodatkowo jest jeszcze pojebany bo nie zmienia to co myśli.
PostWysłany: Sob Sty 28, 2012 8:37 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
więcej tłumaczy tekst napisany PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 8:56 pm do PostWysłany: Sro Gru 21, 2011 11:30 am
Jak można napisać post w wątku w grudniu 2011 i który jest tłumaczony w 2012. Tusk Network Vision Smile
A jak przyszło Wam zmieniać posty z 2011 roku i myślicie, że ludzie tego nie będą pamiętali to jesteście lepsi od Lepsi ?
Ogólnie przeszliście z tym zejebistym forum samych siebie Smile
Przepraszam czy moje posty też będziecie zmieniali?
ACTA = Arise pierwszy TVN na scenie C64, co innego było mówione w 2011 a co innego jest mówione w 2012.
PS. Nie zapomnijcie że kisiel jest nie zmieszany na biało a wkurwiony na czerwono.
PPS. Dodatkowo jest jeszcze pojebany bo nie zmienia to co myśli.
Robi się to tak - piszę się prośbę do admina:
http://c64scene.pl/viewtopic.php?p=17089#17089
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 8:56 pm
Nitro, jeżeli mógłbyś skopiować to co poniżej również do pierwszego posta i zmienić nazwę wątku na "a r i s e # $ 1 0 - jak zdobyć? info w pierwszym poście!" to byłbym superwdzięczny
Głupi tego nie wiedzą.
http://c64scene.pl/viewtopic.php?p=17089#17089
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 8:56 pm
Nitro, jeżeli mógłbyś skopiować to co poniżej również do pierwszego posta i zmienić nazwę wątku na "a r i s e # $ 1 0 - jak zdobyć? info w pierwszym poście!" to byłbym superwdzięczny
Głupi tego nie wiedzą.
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.
Kisiel, nie mam praw do edytowania postów w przeszłości. Jak każdy user mogę edytować posta, dopóki ktoś na niego nie odpowie.
Kiedy dopisywałem do wątku o którym mówisz info o sposobie dystrybucji pomyślałem sobie że kiepsko żeby to info było na 2 stronie dyskusji, ponieważ nikt tego posta nie znajdzie. Rozważałem więc 2 opcje: a) zakładam nowy wątek pt. "jak dostać arise#$10", oraz b) wyedytowanie pierwszego posta w wątku, dopisanie info, zmiana tytułu wątku coby było wiadomo gdzie szukać.
Rozwiązanie a wydało mi się bezsensowne bo po cholerę na tym forum 1000 wątków o tym samym produkcie, jeszcze by ktoś zinterpretował że to lans na siłę
więc wybrałem drugie rozwiązanie, przy czym ponieważ nie mam takich uprawnień w treści posta napisałem prośbę do Nitro.
Jakiś czas temu Nitro wprowadził tę zmianę, i git.
Teraz Kisiel, wytłumacz mi o co dokładnie Ci chodzi, bo nie bardzo kumam.
Kiedy dopisywałem do wątku o którym mówisz info o sposobie dystrybucji pomyślałem sobie że kiepsko żeby to info było na 2 stronie dyskusji, ponieważ nikt tego posta nie znajdzie. Rozważałem więc 2 opcje: a) zakładam nowy wątek pt. "jak dostać arise#$10", oraz b) wyedytowanie pierwszego posta w wątku, dopisanie info, zmiana tytułu wątku coby było wiadomo gdzie szukać.
Rozwiązanie a wydało mi się bezsensowne bo po cholerę na tym forum 1000 wątków o tym samym produkcie, jeszcze by ktoś zinterpretował że to lans na siłę

Jakiś czas temu Nitro wprowadził tę zmianę, i git.
Teraz Kisiel, wytłumacz mi o co dokładnie Ci chodzi, bo nie bardzo kumam.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
Uwazam, ze Nitro nie powinien sie godzic na spelnienie prosby o edycje posta. Zeby bylo wiadomo gdzie szukac trzeba bylo zmienic nazwe watku na:wackee pisze:wyedytowanie pierwszego posta w wątku, dopisanie info, zmiana tytułu wątku coby było wiadomo gdzie szukać.
a r i s e # $ 1 0 - jak zdobyć? info na drugiej stronie!
kotrobot pisze:Głupek.
Nie wiem czy Kisiel tez cos takiego pierdolnal, bo mam wylaczone wyswietlanie jego postow, ale za wyzywanie od glupkow (poza arena) naleza sie tygodniowe bany.carrion pisze:naprawdę głupek
Ok, wiadomo ze Kisiel to lamer i troche ten tego a moze nawet bardzo, ale troche za bardzo ostatnio go tępicie

Jakież to bezcenne dla sceny informacje straciliśmy z tego powodu.
Jakież to niepisane zasady sceny i/lub forum zostały naruszone.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
To co zrobiliscie to obejscie czwartego punktu regulaminu.
http://c64scene.pl/viewtopic.php?t=467
Po prostu uwazam ze mozna to bylo zalatwic bez obchodzenia regulaminu. Oczywiscie elita i admini maja prawo do robienia czego chca na scenie/forum, w razie potrzeby wszystko mozna zmienic bez konsultacji z lamerami i to wlasnie lamerow doprowadza do szału
Druga sprawa to znikniecie historycznego opisu i zdjecia z pierwszego posta. Chyba zostalo to skasowane przez przypadek, bo nie bylo prosby o zastapienie calego posta tylko "skopiować to co poniżej również do pierwszego posta".
http://c64scene.pl/viewtopic.php?t=467
Po prostu uwazam ze mozna to bylo zalatwic bez obchodzenia regulaminu. Oczywiscie elita i admini maja prawo do robienia czego chca na scenie/forum, w razie potrzeby wszystko mozna zmienic bez konsultacji z lamerami i to wlasnie lamerow doprowadza do szału

Druga sprawa to znikniecie historycznego opisu i zdjecia z pierwszego posta. Chyba zostalo to skasowane przez przypadek, bo nie bylo prosby o zastapienie calego posta tylko "skopiować to co poniżej również do pierwszego posta".
1.Nie mam zbytnio czasu więc sorry jak coś źle poprzesuwałem czyszcząc temat o arise $10.
2.Dla formalistów: punkt 4 dotyczy userów, i jego przeznaczeniem jest zapobiegnięcie zmianom w swoich starych postach np. maskującym swoje błędy w dyskusji albo wogóle je usuwającym vide kisiel wieki temu.
3.Po sesji znajdę i zainstaluje moduł do dobrego ignorowania postów pokazujący, że ignorowany user odpowiedział coś, ale nie pokazujący treści.
4.Panowie z Arise: proponuje nie karmić trolla.
1.Nie mam zbytnio czasu więc sorry jak coś źle poprzesuwałem czyszcząc temat o arise $10.
2.Dla formalistów: punkt 4 dotyczy userów, i jego przeznaczeniem jest zapobiegnięcie zmianom w swoich starych postach np. maskującym swoje błędy w dyskusji albo wogóle je usuwającym vide kisiel wieki temu.
3.Po sesji znajdę i zainstaluje moduł do dobrego ignorowania postów pokazujący, że ignorowany user odpowiedział coś, ale nie pokazujący treści.
4.Panowie z Arise: proponuje nie karmić trolla.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 12:02 przez Nitro, łącznie zmieniany 2 razy.
Haha ja p*(@#&(le. Jak macie tyle czasu na bezsensowne dysputy to moze zabierzecie sie za jakies demo? 

4 x C64 Breadbox '83, C64C, C16 '84
DualSID, 1541 Ultimate, C64SD
http://www.flickr.com/photos/digger-c64
http://play.blog2t.net
DualSID, 1541 Ultimate, C64SD
http://www.flickr.com/photos/digger-c64
http://play.blog2t.net
konkurencja czyli Atari? (napiszę z wielkiej litery bo znowu się obrażą)wackee pisze:Miałem teorię że to konkurencja <kaszle_wymownie> specjalnie nasłała Kisiela żeby nam przeszkadzać w robieniu dema...
bo Arise - Elysium dwa bratanki, ale nie do piernika tylko do szklanki (vide Fenek vs Cresh na X'10)
c64portal.pl, retronavigator.com