Stary Piernik v6.66 (27-29 maja 2011)
z Gdanska powinien wyruszac w piatek Pan Tadek wraz Lukiem. Musisz go zlapac przez GG lub telefon (pytaj Bimbra) bo czyta to forum raz na 100 lat.
Z Bydzi zdecydowanie pociagiem. Tylko z Bydzi spierdalaj szybko, bo to najbrzydsze miasto w Polsce.
Raf - na pewno bedzie libation train w piatek z Warszawy. Start pewnie kolo 17-19 (jeszcze nie ustalone ale zawsze bylo jakos tak). Mozesz sie podlaczyc - ostrzegam - pijemy wodke w przedziale.
Z Bydzi zdecydowanie pociagiem. Tylko z Bydzi spierdalaj szybko, bo to najbrzydsze miasto w Polsce.
Raf - na pewno bedzie libation train w piatek z Warszawy. Start pewnie kolo 17-19 (jeszcze nie ustalone ale zawsze bylo jakos tak). Mozesz sie podlaczyc - ostrzegam - pijemy wodke w przedziale.

was twenty, is five, my friend...
Dzieki Elban.
Chyba jednak przylece do Bydgoszczy.

Fajnie by bylo, jakby ktos mnie mogl zawiesc w niedziele do Bydgoszczy bo mam wczesnie powrot i jakos o 10:30 rano musial bym byc na lotnisku.
Chyba jednak przylece do Bydgoszczy.
Ale z ktorego dworca odbierzesz, bydgoskiego czy torunskiego?wacek pisze:Z Bydgoszczy 50km, proponuję pociąg, ODBIORĘ Z HONORAMI z dworca i dowiozę na miejsce

Fajnie by bylo, jakby ktos mnie mogl zawiesc w niedziele do Bydgoszczy bo mam wczesnie powrot i jakos o 10:30 rano musial bym byc na lotnisku.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
http://rozklad-pkp.pl/booker pisze: Fajnie by bylo, jakby ktos mnie mogl zawiesc w niedziele do Bydgoszczy bo mam wczesnie powrot i jakos o 10:30 rano musial bym byc na lotnisku.
co godzine, nawet w niedziele, masz pociag do Bydgoszczy. Dasz rade. O tej porze nie znajdziesz trzezwego kierowcy, to pewne. No chyba, ze Wacka, ale moi agenci-w-terenie (oldschool tekst, co?) twierdza, ze Wacek tej niedzieli bedzie juz dawno bedzil fordem w kierunku na lodz.
was twenty, is five, my friend...
alkohol zamowiony, juz w drodze

Najbliższe zawinięcia nowych rekordzistów wśród największych pojemnikowców odwiedzających kiedykolwiek dotąd polskie porty spodziewane są w Gdańsku:
11-14 maja 2011 r. - Maersk Elba (13 092 TEU)
18-21 maja - Maersk Eubank (13 092 TEU)
25-28 maja - Eleonora Maersk (15 550 TEU).

uwaga, podpucha!blight pisze:W planie m.in. wrzutka do Wisły w śpiworze
nie trzeba brac spiwora. kazdy lokator domkow ma zagwarantowany komplet poscieli (w ktorej zostanie wrzucony do Wisly)
gdyby ktos mial ochote zabawic w niedziele do wieczora:
Wielki festyn z motoryzacją już w niedziele 29 maja na Campingu Tramp ul. Kujawska 14 w Toruniu. Od godziny 15.00 aż do zmroku.
Moc atrakcji dla dorosłych i dla dzieci:
- pokazy sprawności straży pożarnej, policji, strazy miejskiej
- pokazy sztuk walki ( kickboxing, taekwondo, boks, aikido)
- pokazy tańca
- kolarze Pacific Toruń
- żużowcy
- dmuchańce, ogródki dla dzieci
- muzyka na żywo, konkursy z nagrodami
- a przede wszystkim wiele samochodów i motocykli
Zapraszamy wszystkich sympatyków i właścicieli samochodów marki Polonez do uczestnictwa w wyborach Najpiękniejszego Poloneza w Toruniu.