Breakpoint a.k.a Revision 2011
- Sebaloz/Lepsi.De
Tymczasem zostal ogloszony juz rozklad shuttle busow w cenie 50 euro (2 x 200 km) z lotniska na party place. Zapowiada sie impreza na lotnisku w oczekiwaniu na busa (4,5 godziny). Z powrotem bus wyjezdza juz po ceremonii zakonczenia, ale i tak spedzimy przynajmniej 5 godzin na lotnisku. Pojedzie 3 Polakow w tym busie, reszta zostala przydzielona do innych. Do party zostal miesiac, a bilety lotnicze skoczyly do 1348,07 zl.
to mial byc weekend bez komputera tzn bez dotykania komputera 
nowe miejsce jest zajebiste, czuje ze bedziemy tu jezdzic przez najblizsze kilka lat. na niemieckie party wrocili tez dwa Polacy ktorymi mieli przez ostatnie 2 lata bana na Breakpointa tzn policyjny hausebroten na cale miasto Bingen. jeszcze nas tu nie znaja w Sabriken
rozbilismy sie na trawniku, na plocie wisi polska flaga, dymi sie grill, wodka w 5 litrowym baniaczku. piwo jest po 2 euro, kebab 4 euro. koncza sie zapasy ale jutro otwieraja juz pobliskie centrum handlowe (za plotem jest).
zrobilem juz upload swojej grafiki na kompo, wrzucilem rowniez to co dal mi Joodas. wbijamy sie chyba na wszystkie kompa, ale polecam obejrzenie nowego dema Elude na Amige w niedziele godzina 23.

nowe miejsce jest zajebiste, czuje ze bedziemy tu jezdzic przez najblizsze kilka lat. na niemieckie party wrocili tez dwa Polacy ktorymi mieli przez ostatnie 2 lata bana na Breakpointa tzn policyjny hausebroten na cale miasto Bingen. jeszcze nas tu nie znaja w Sabriken

rozbilismy sie na trawniku, na plocie wisi polska flaga, dymi sie grill, wodka w 5 litrowym baniaczku. piwo jest po 2 euro, kebab 4 euro. koncza sie zapasy ale jutro otwieraja juz pobliskie centrum handlowe (za plotem jest).
zrobilem juz upload swojej grafiki na kompo, wrzucilem rowniez to co dal mi Joodas. wbijamy sie chyba na wszystkie kompa, ale polecam obejrzenie nowego dema Elude na Amige w niedziele godzina 23.
rozbilismy sie na trawniku, na plocie wisi polska flaga, dymi sie grill, wodka w 5 litrowym baniaczku. piwo jest po 2 euro, kebab 4 euro. koncza sie zapasy

- Sebaloz/Lepsi.De
Raczej nie, organizatorzy po wczesniejszych doswiadczeniach wiedza ze na takie party nie zaprasza sie telewizji, nie trzeba wtedy w pospiechu wynosic zgonow i zamykac ich w zgon roomieSUDi pisze:Nie boisz sie Seba że wywołasz kolejny, po Holandii, skandal polityczny z udziałem naszych rodaków koczujących zagranicą?

Na plocie pisze NO CAMPING, nawet przyszedl organizator wczoraj, ale nic nie zabronil tylko powiedzial skad mozemy wziazc papier do rozpalenia grilla. Na płocie mamy tez inne trasparenty np Riverwash czy Mawi - zbanowani wracamy w pokoju

Nikt nie wystawia tutaj dem na c64, wczoraj bylo scene awards, demo Glance zostalo uznane za najlepsze demo w roku 2010, ale ich tu nie ma wiec nie wystawia. Edhellon mowi ze ma zajebiste demo na LCP, a Krill rowniez wystawia nowe demo Plush na LCP. O Silesie nikt nie pyta, a mi sie o tym party nie chce gadac.
http://rvtv.revision-party.net/booker pisze:gdzie jest stream?
Ja siedze w pierwszym rzedzie po prawej w jasnej koszulce MEKKA SYMPOSIUM 1998.
wlasnie leci oldschool graphics, mialo byc o 16, potem 14, a bylo o 15.
przed kompem leciala muzyczka zapraszajaca na kompo i napisy co teraz bedzie
wczoraj byla awaria serwera, zepsula sie wiekszosc zalacznikow. moja praca poszla bez problemow, ale jedna z prac Joodasa musialem zaniesc na pendrive, nikt sie nie pytal czemu Sebaloz jest teraz Joodasem tylko podalem numer id pod ktorym uploadowalem wczoraj stuff.
haha compo sie skonczylo, obrazek pokazali, a teraz na bigscreenie jest Sebaloz/Lepsi please come to infodesk w sprawie oldschool graphics
przed kompem leciala muzyczka zapraszajaca na kompo i napisy co teraz bedzie
wczoraj byla awaria serwera, zepsula sie wiekszosc zalacznikow. moja praca poszla bez problemow, ale jedna z prac Joodasa musialem zaniesc na pendrive, nikt sie nie pytal czemu Sebaloz jest teraz Joodasem tylko podalem numer id pod ktorym uploadowalem wczoraj stuff.
haha compo sie skonczylo, obrazek pokazali, a teraz na bigscreenie jest Sebaloz/Lepsi please come to infodesk w sprawie oldschool graphics

- Grupa: aRise
- Sebaloz/Lepsi.De