[K]Przewód IEC do stacji 1541II

W tym miejscu możemy do woli sprzedawać, kupować, oddawać przedmioty związane z Commodore oraz inne rzeczy kwalifikujące się do kategorii retro.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mooha
Posty: 51
Rejestracja: 25 sie 2019, 21:02
Kontakt:

[K]Przewód IEC do stacji 1541II

#1 Post autor: mooha »

Jak w temacie. Najlepiej z Katowic :D
Chętnie kupie 1 dysk sprawny.
Ogólnie to nie mam jak sprawdzić stacji ... kto poratuje :)
Daleko jeszcze .... ????

Awatar użytkownika
wackee
Posty: 1521
Rejestracja: 05 paź 2008, 23:05
Grupa: Arise
Kontakt:

Re: [K]Przewód IEC do stacji 1541II

#2 Post autor: wackee »

Z dyskiem mogę pomóc.
* jak nie załapałeś tego żartu, to trudno.

Awatar użytkownika
mooha
Posty: 51
Rejestracja: 25 sie 2019, 21:02
Kontakt:

Re: [K]Przewód IEC do stacji 1541II

#3 Post autor: mooha »

To super :) wyślij na PW namiary to podjadę :)
Daleko jeszcze .... ????

ODPOWIEDZ