Dałeś się nabrać

SMD to ja robie kolba na atmedze w obudowie tqfp64 raster .8mm, wiec nie trzeba do tego zadnej hardkorowej technologii.Nitro pisze:Rzeczywiście co do elektroniki, to jestem ignorantem - przyznaje, może powinieneś sklarować jakoś jasno swoje zarzuty, wg. Ciebie 11111olo chce wyciągnąć od nas jakieś tajemnice firmowe a potem masowo to sprzedawać na żądny takowych zabawek rynek czy też po prostu jest elektronicznym specem, który przychodzi tutaj tylko się nabijać z ludzi??
Ten montaż SMT świadczy, że ma on dostęp do w miarę zaawansowanej technologi, ale to nie wyklucza niewiedzy w zakresie komodorka, choć jakbym ja był elektronikiem, to pewnie znałbym się ogólnie na tym wszystkim i potrafił poskładać to wszystko w całość..
Nowi nie walą drzwiami i oknami, regulaminu na forum nie ma no i działalność 11111olo'a pod nic nie podpada, ot. średnio moralne zachowanie, myślę, że naprawdę jedynym sensownym rozwiązaniem jest zostawienie wolnej ręki userom - vide Jacek31, chciał, zbił jego układ, przetestował, proszę bardzo, mamy działający schemat przełącznika cartów.nitro z drugiej strony Ty jesteś gate-keeper w Twoim interesie jest aby nowi nie słuchali porad/opinii olo(+klony), jak już koniecznie chcesz mieć forum otwarte. Do moderatora należy utrzymanie poziomu forum. Dajesz bana kto narusza jakiś punkt regulaminu i tyle. Jakbyś mógł sprawdź czy nie nastąpił atak klonów.
alepoco.11111olo pisze:Planuję umieszczeniu komodorka w obudowie ATX z dwoma stacjami 1541, MMC2IEC i innymi rzeczami. Ne jest to jakaś super nowość jednak CAŁE sterowanie odbywało by się przez klawiaturę do PC i wybór różnych funkcji jak choćby czy włączyć stację 8 czy 9 odbywał by się z klawiatury, jak i ich włączanie i wyłączanie (ciągle nie muszą pracować). Do tego kilka cartridge'ów na stałe itd. Jedynie wyświetlacz 4*20 informował by o tym co zostało wybrane i ewentualnie komunikat na ekranie. Da się to zrobić TYLKO z użyciem mikrokontrolera bez setek scalaków.