carrion pisze:(seba nie pisz tutuaj ile ich bedzie jeśli to ma być niespodzianka)
Mozna zrobic ankiete
Niewiele osob jest w ogole swiadomych tego co sie dzieje na scenie.
booker pisze:Taki Conrad prez niego, zamiast muze na kompo wystawil na CSDb.
Ale ten zak byl miesiac temu wystawiony na csdb, a do party jest jeszcze tydzien i mozna mailem prace przeslac. Niech Conrad przyjezdza na party, nie byl jeszcze na zadnym a u nas moze poznac swojego szefa, Ramosa. Jesli to nie jest powod do przyjazdu na party to nie wiem co moze byc? Meet Sebaloz?
napewno mnie sie boi. w koncu kawal chuja jestem i nawet najwieksi polscy kozacy sie mnie boja. Sebaloz ty tez sie powinienes mnie bac.
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
A tymczasem na stronce juz szesnasta osoba zadeklarowala wystawienie grafiki na kompo. Mam nadzieje ze Lolita tez wystawi grafike to w kompo bralyby udzial 3 dziewczyny
Ja bym zadeklarował intro 4K ale nie wiem czy zdążę.
Qźwa, dlaczego implementacja algorytmu Bresenhama w assie zajęła mi aż 3 dni roboty? Mózg już nie ten...
Anyways, bawcie się dobrze tam. Mnie nie będzie bom za daleko, spłukanym i latać nie lubie... Żałuje, bo zapowiada się najlepsza edycja Silesii jak dotąd.
Czy na sobotnie południe zaplanowany został tradycyjny mecz piłki nożnej? Pogoda za tydzień w sobotę zapowiada się wyśmienicie (25 stopni, bezchmurne niebo), więc chyba nic nie powinno stanąć na przeszkodzie w organizacji takiego eventu?
Sebaloz/Lepsi.De pisze:A tymczasem na stronce juz szesnasta osoba zadeklarowala wystawienie grafiki na kompo. Mam nadzieje ze Lolita tez wystawi grafike to w kompo bralyby udzial 3 dziewczyny
Cobra pisze:Ja to raczej nie zdąrzę z tą grafiką;)
Musisz zdazyc skoro jako pierwsza z dziewczyn zglosilas wystawienie grafiki. Zapowiadaja sie 3-4 grafiki, wiec proponuje zorganizowac oddzielne gfx kompo dla kobiet.
Szkoda ze Kheela juz nie rysuje, ma ktos z nia kontakt?
Jest na Naszej Klasie,ale rzadko odpisuje z tego co pamiętam
I masz rację szkoda,bo fajne miała graficzki,to były graficzki. bo moje to takie rysuneczki:)
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.