OK
Wrzucam pierwsze video. W sumie wychodzi na to, że głównie to Wacek na nim jest, i footydżu nie ma tak dużo, ale koncercik był Mega i to wystarczy na fajny materiał.
https://www.youtube.com/watch?v=7Lw-iW96TUM
Oczywiście są to tylko urywki koncertu Wacka + jakieś tam moje wycinki z 2 dni. (piątek/sobota).
Traktujcie to jako taki mój party reporcik.
I jeśli mogę się wynurzyć z jakimiś własnymi uwagami.
Sporo się napracowałem (choć to raptem 2 grafiki) i nie starczyło czasu na gfx compo. Szkoda ale odrobię w Opolu. To co udało się osiągnąć wystarczy z motywacją do kolejnych produkcji.
Uważam, że competitions były na wysokim poziomie - chyba wyższym IMO niż ostatnio. Gratulacje dla JOKa - A nie mówiłem!

Organizacja lepsza niż pamiętam (z 2010). Jedzenie bardzo dobrze, piwo bardzo dobrze (piwo jest zawsze albo dobre albo bardzo dobre),ogólnie nie odnotowałem żadnych wtop w tym względzie.
Mega dużo ludzi wg mnie. Szoda, że nie ze wszystkimi udało się pogadać - brakło czasu. Stawiam, że te 300 było, może więcej. Sławy i nowe twarze. Naprawdę fajnie wyglądało to, że było sporo nowych twarzy (tak mi się wydaje) z Polski. Golara. Slajerek, F7sus4? (chyba pierwszy raz?). Witajcie na scenie, na dobre. Widzimy się na następnych parties i nie ma wymówek!
Słowem - Najlepsze party na jakim byłem. Przyjaciół z ESM miałem blisko, Przyjaciół z BZ miałem blisko. Kurde...
Nie chcę tak od razu przesadzić więc napiszę delikatniej, że i Kumpli z Arise miałem blisko. Kordee propsy za grill. Wacek, Elban, Mojżesz... <3 Wszyscy których nie wymieniłem <3.
Idzie lepsze.l
Wacek - Specjalne Ukłony za koncert ale i za fajną atmosferę.
Takie mam wrażenie że toporki chyba zakopane... (i do innych kolegów.- nie pytajcie głupio jakie toporki, bo dobrze wiecie).
@Sebastian - zamykamy tematy.
Gruba linia i teraz wszyscy pracujemy nad tym aby się Moonshine Dragons udało. Zaprosiłem (zapraszaliśmy!) tyle ludzi, że jak wszyscy przyjadę to w Opolu będą wszystkie hotele wyprzedane...

oby!
Robimy produkcje. Rysujemy, Komponujemy i Kodujemy.
Do zobaczenia na kolejnym party.