Silesia Party 3
Tak qrwa wlazłem i co ? Chodzi mi o te więcej informacji... I co człowieku? Gdzie mogę to znaleźć? 
z linku http://silesiaparty.pl/pl_informacje.php
"Gdzie i kiedy
* gdzie: Centrum Rozrywki i Kultury Traffic, ul. Trznadla 1, 41-253 Czeladź
* kiedy: 18-20 września 2009 r.
Więcej informacji podamy później."
Dziękuje za miłe słowa

z linku http://silesiaparty.pl/pl_informacje.php
"Gdzie i kiedy
* gdzie: Centrum Rozrywki i Kultury Traffic, ul. Trznadla 1, 41-253 Czeladź
* kiedy: 18-20 września 2009 r.
Więcej informacji podamy później."
Dziękuje za miłe słowa

Na stronie prezentujemy wzory nadruków na koszulki.
W najbliższym tygodniu będą uściślone i rozszerzone informacje na temat party.
W najbliższym tygodniu będą uściślone i rozszerzone informacje na temat party.
- Sebaloz/Lepsi.De
W piatek w pierwszy dzien party malo bedzie sie dzialo, bo jest to dzien raczej na dojazd, jak ktos pracuje albo jedzie z daleka to na party zjawi sie poznym popoludniem albo wieczorem. Kto mieszka na Slasku to czesto decyduje sie wracac na noc do domu zamiast spac w spartanskich warunkach.zielok pisze:A tak z ciekawości to jest jakiś plan party? tj kiedy i co się zaczyna, od której godziny można przyjeżdżać i takie tam...
Na drugi dzien party w sobote zjezdza sie reszta ekipy, do 11 party spi, wazne ze do 16-17 trzeba oddawac prace na kompa, kompo zwykle zaczynaja sie o 18 i z przerwami trwaja do 22-23. Dokladne godziny zwykle pojawiaja sie na stronkach kilka dni przed rozpoczeciem party. Po polnocy jest ogloszenie wynikow i rozdanie nagrod, kto chce moze wracac do domu a reszta spi do rana na party.
Kisiel, jak zwykle nic konkretnego nie napisze tylko spamuje

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
- Sebaloz/Lepsi.De
Na party zapowiada sie kilku grafikow specjalizujacych sie w hiresach a wystawienie obrazka zapowiedzial tez Veto, ktory ostatnio wygral hiresem LCP. Jesli ktos planuje cos wystawic to proponuje narysowac hiresa, Carrion i ja bedziemy wystawiac hiresy.

Ostatnio zmieniony 11 wrz 2009, 17:23 przez booker, łącznie zmieniany 1 raz.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Izaak Berenbaum
- Grupa: Tel Aviv
seba: z tym hiresem to ci napisalem ze ostateczniej decyzji jeszce nie podjąłem. ale skoro mam okazję to napiszę tutaj jaki są plany:
mam prawie gotowe NUFLI i prawie gotowego Hiresa. Z tym że na party z dyżym prawdopodobieństwem wyjdzie moja kolekcja
a co!
i tam przewidziany jest obrazek NUFLi.
jak go wystawie na compo to w demie bede musial miec cos innego.
W hiresie na kompo to ja was raczej nie pobije wiec bede prawdopodobnie optowal za NUFLI do kompo no i jeszcze jednym NUFLI do dema. tyle tylko że mam dokładnie tydzień aby to wszystko pokończyć.
a do zrobienia jeszcze troche mam:
1. dokończenie obrazków FLI (seba nie pisz tutuaj ile ich bedzie jeśli to ma być niespodzianka)
2. NUFLI
3. jeden multik dla zieloka i sebaloza do demka
Ciężki tydzień będzie
mam prawie gotowe NUFLI i prawie gotowego Hiresa. Z tym że na party z dyżym prawdopodobieństwem wyjdzie moja kolekcja

i tam przewidziany jest obrazek NUFLi.
W hiresie na kompo to ja was raczej nie pobije wiec bede prawdopodobnie optowal za NUFLI do kompo no i jeszcze jednym NUFLI do dema. tyle tylko że mam dokładnie tydzień aby to wszystko pokończyć.
a do zrobienia jeszcze troche mam:
1. dokończenie obrazków FLI (seba nie pisz tutuaj ile ich bedzie jeśli to ma być niespodzianka)
2. NUFLI
3. jeden multik dla zieloka i sebaloza do demka
Ciężki tydzień będzie

- Sebaloz/Lepsi.De
Kolekcje mozesz wypuscic zaraz po kompo graficznym, mozna ja tez zaprezentowac na bigscreenie zaraz po kompo, a na scene moze pojsc razem ze stuffem z Silesia Party.carrion pisze:i tam przewidziany jest obrazek NUFLi.
Chodzi o to zeby bylo jak najwiecej dobrych hiresow na kompo. Wyniki sie nie liczacarrion pisze:W hiresie na kompo to ja was raczej nie pobije

a co do hiresów to NUFLI też tak prawie jak hiresw końcu 320x200
Co do marudzenia Leminga, to bym się nie przejmowal. Taki Conrad prez niego, zamiast muze na kompo wystawil na CSDb.
Izaak - multicolor doublepixel? Chyba prostokatpixel

Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
carrion juz mozesz robic co chcesz, ja wczoraj odszedlem ze sceny. na party nie jade.
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.