Kupie C64

W tym miejscu możemy do woli sprzedawać, kupować, oddawać przedmioty związane z Commodore oraz inne rzeczy kwalifikujące się do kategorii retro.
Wiadomość
Autor
teavirus
Posty: 12
Rejestracja: 29 paź 2016, 20:33

Kupie C64

#1 Post autor: teavirus »

Witam wszystkich formowiczow! Przepraszam za brak polskich znakow ale mam ang.winde.
Chetnie kupie sprawnego komcia z okablowaniem i zasilaczem od swiadomowego urzytkownika.
Zalezy mni na tym zeby sprzet byl sprawny bo to ma byc prezent dla mojej pociechy - niech
zobaczy jak sie kiedys giercowalo. Mam w planach dokupic tez sida. Chyba ze ktos widzial jakas
pewna aukcje to tez prosze o pomoc.
PS. zeby sid dzialal to komputerek musi miec zmodyfikowanego biosa??

comankh
Posty: 1300
Rejestracja: 08 wrz 2009, 12:10
Kontakt:

Re: Kupie C64

#2 Post autor: comankh »

teavirus pisze: brak polskich znakow ale mam ang.winde.
does not compute.

najpierw się witamy a potem, chandel.

Awatar użytkownika
Hornet
Posty: 142
Rejestracja: 06 paź 2009, 10:31
Grupa: Agony Design

Re: Kupie C64

#3 Post autor: Hornet »

Kocham Cię za ten "chandel"....
Oczko się urwało! Temu misiu!

teavirus
Posty: 12
Rejestracja: 29 paź 2016, 20:33

Re: Kupie C64

#4 Post autor: teavirus »

He,he, "chandel" juz byl, commodorek nabyty tylko nie wiem co dalej.
Z tego co wyczytalem to z "sd2iec" mozna odpalac tylko wercje dyskowe.
A co z wersjami kasetowymi? Mam odpalac z kaseciaka? Musialbym dokupic
cartrige....etc.
Prosze o wyjasnienie problemu bo jak bym wiedzial co kupic to w swieta
mialbym co robic ; )

comankh
Posty: 1300
Rejestracja: 08 wrz 2009, 12:10
Kontakt:

Re: Kupie C64

#5 Post autor: comankh »

teavirus pisze:tylko nie wiem co dalej
1. zmień wątek
2. ultimate

Awatar użytkownika
kmeg
Posty: 457
Rejestracja: 08 wrz 2009, 15:33
Grupa: Albion Crew

Re: Kupie C64

#6 Post autor: kmeg »

O Ultimate na te święta można zapomnieć choć całkiem niedawno był na alle i nikt nie chciał kupić. Inna alternatywa to UK1541 Kisiela lub EasyFlash 3.

ODPOWIEDZ