SUDi pisze:Niektórzy już wiedzieli...ale nie powiedzieli
Ogloszenie bylo na fejsbuku, zapisalem sie ale moja rejestracja nie pokazala sie na liscie zarejestrowanych. Powtorzylem i to samo, wiec uznalem ze juz sie popsula i nie da sie dopisac.
Czy na to party jedzie kto chce? Pytam, bo widzę, że na liście zarejestrowanych są jakieś teamy a ja nie jestem w żadnym. Tzn chciałem zarejestrować się i wpisać w scene: Commodore ale czy to mnie obliguje, że muszę coś przywieźć swojego czy po prostu można przyjechać i biernie podziwiać to, co inni zaprogramowali? A jeśli nie wpiszę nic w polu team to mnie przyjmą?
Zeby pojechac na party nie trzeba sie nigdzie rejestrowac ani spelniac zadnych warunkow, po prostu przyjezdzasz. Ale dobrze jest zabrac ze soba siostre albo jakies kolezanki
Ale z tego co czytam, to są jakieś podziały.. znaczy się nie doczytałem się jeszcze wszystkiego, bo za duża lektura jak na jeden raz, ale z tego co już zdążyłem doczytać to operujecie swoimi nickami swobodnie, jedni to weterani jeżdżący na wszystkie zloty, inni mniej, jedni się lubią, inni nie a oprócz tego z tego co tu piszecie c64 power oskarżone jest o "kradzież postów" przez niektórych... stąd nie wiem czy jak przyjadę na party pod szyldem/ chorągwią c64power nie zostanę ukamienowany?
Sebaloz/Lepsi.De pisze:Zeby pojechac na party nie trzeba sie nigdzie rejestrowac ani spelniac zadnych warunkow, po prostu przyjezdzasz. Ale dobrze jest zabrac ze soba siostre albo jakies kolezanki
O tak tak, kolega scenowy Sebaloz dobrze gada aczkolwiek nie do końca. Warunkiem wjazdu na party Forever i zapoznanie się z tą częścią sceny C64 jest posiadanie siostry lub koleżanki tudzież koleżanek i wzięcie ich ze sobą. Opiekę na nimi podczas party oraz zwrot kosztów zapewniamy. Na pozostałych party i spotkaniach scenowych są mniejsze wymagania - wystarczy flaszka dobrego alko, śpiwór i/lub karimata, zdrowe płuca i wątroba.
splatterpunk pisze:Seba, będziesz w czwartek czy w piątek?
ja od czwartku imprezuje w Bratysławie, potem w planach Trenczyn. Seba, Splat, Cactus zapraszam do wspólnego wypadu na stolyce, tam komfortowy nocleg jest gratis, z tym że w zależności o której byście dojechali na Słowację, mogę Was odebrać już w Żylinie, bo jeśli zbyt późną porą to proponuję odbiór jednak bezpośrednio w Blavie.