Forever 15 (marzec 2014)

Dział przeznaczony na pogaduszki o naszej wspaniałej scenie.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SUDi

#21 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:
SUDi pisze:kolejną flaszkę DOBREGO łiskacza, my szczyny made in biedrona nie pijemy
Passporty sa tez w lidlu, ale w wyzszej cenie, wiec po co przeplacac. Poza tym w biedronce mozna placic smartfonem, tylko trzeba miec bardzo drogie konto w pekao, a Splatterpunk ma :)
Splatterpunk nie jedzie na Słowację. Będzie zajęty obserwacją swego konta emerytalnego :)

Awatar użytkownika
SUDi

#22 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:
SUDi pisze:kolejną flaszkę DOBREGO łiskacza, my szczyny made in biedrona nie pijemy
Passporty sa tez w lidlu, ale w wyzszej cenie, wiec po co przeplacac.
Cactus jak wpadł do mnie przed party 2 czy 3 lata temu to przywiózł porządny trunek. Jak chcesz zaoszczędzić to kup se wycieczkę promem, tam mają bezcłowe sklepy :)

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#23 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

Po wypiciu pol litra nie czuje sie smaku nawet najdrozszego alkoholu, wtedy mozna wypic wszystko, nawet paliwo lotnicze na North Party. Jesli ktos stawia to nie ma problemu, ale jesli ja mam placic to ekonomia picia sie kłania. Zreszta wyjazd nad morze po alkohol i zaplata za prom to sa ogromne koszty. Ile by sie nie przywiozlo tych zapasow, to za tydzien i tak nic z tego nie zostanie. To najprostsza, ale i najdrozsza, droga do alkoholizmu :)

Awatar użytkownika
SUDi

#24 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Po wypiciu pol litra nie czuje sie smaku nawet najdrozszego alkoholu, wtedy mozna wypic wszystko, nawet paliwo lotnicze na North Party. Jesli ktos stawia to nie ma problemu, ale jesli ja mam placic to ekonomia picia sie kłania. Zreszta wyjazd nad morze po alkohol i zaplata za prom to sa ogromne koszty. Ile by sie nie przywiozlo tych zapasow, to za tydzien i tak nic z tego nie zostanie. To najprostsza, ale i najdrozsza, droga do alkoholizmu :)
na lotniskach też masz bezcłówki. Teraz jak kupisz abonament w pleju to masz szansę na darmowy bilet lot.

Awatar użytkownika
SUDi

#25 Post autor: SUDi »

CreamD uchylił rąbka tajemnicy na temat najbliższego Forever'a, 15 edycja będzie przebiegać pod olimpijskimi hasłami bo będzie to 'Olympic Edition', więcej tutaj :
http://www.forever-party.net/

Cena wejściówki i ostateczna data jeszcze nie ustalona. Miejscówka jak ostatnie lata - Sucz górna, waginus trenczinus...

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#26 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:CreamD uchylił rąbka tajemnicy na temat najbliższego Forever'a, 15 edycja będzie przebiegać pod olimpijskimi hasłami bo będzie to 'Olympic Edition'
Moglby zaprosic Pyromaniaca jak wroci z medalem z igrzysk w Soczi. Scenowicz polskiego pochodzenia, fajna historia:
http://eurosport.onet.pl/zimowe/biegi-n ... ingu/65cbj

Mialem okazje poznac go jak jechal z nami w autokarze na Mekka Symposium 2001. Jechali tam jeszcze Fenek, Gryf i BlackWine wiec moze go pamietaja.

splatterpunk

#27 Post autor: splatterpunk »

Sebaloz, bedziesz w czwartek czy w piatek?

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#28 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

splatterpunk pisze:Sebaloz, bedziesz w czwartek czy w piatek?
Czwartek.

splatterpunk

#29 Post autor: splatterpunk »

SUDi, zrób coś dla dobra sceny: Znajdź, proszę ja Ciebie, ten słowacki kawałek co leciał wtedy w Black&White.
Kawałek był po słowacku ale były też wtrącone przekleństwa w innych językach m.in. "kurwa mać".
Myślę, że pamiętasz, bo sam się śmiałeś. Może kojarzysz co to za kawałek.
Poszukaj i daj jakiegoś linka.

Awatar użytkownika
SUDi

#30 Post autor: SUDi »

splatterpunk pisze:SUDi, zrób coś dla dobra sceny:
Zrobić dobrze scenie = zrobić dobrze Tobie? :)
Znajdź, proszę ja Ciebie, ten słowacki kawałek co leciał wtedy w Black&White. Kawałek był po słowacku ale były też wtrącone przekleństwa w innych językach m.in. "kurwa mać". Myślę, że pamiętasz, bo sam się śmiałeś. Może kojarzysz co to za kawałek.
Poszukaj i daj jakiegoś linka.
pamiętam go pamiętam, zlewka była niezła, jednak nigdy więcej go nie słyszałem. Nigdy nie leciał w tutejszym radio ani tv, nigdy więcej go nie słyszałem w innych klubach czy dyskotekach ale pogrzebię w necie i dam znać. Z tego co pamiętam kawałek był albo czeski, albo czesko-słowacki...

EDIT : A pamiętasz coś więcej ze słów niż "kurwa mac", bo to słowo funkcjonuje i w Czechach i na Słowacji i nawet Węgrzech, nic nie znalazłem bo tego kurVVoVVania za dużo na necie, nawet z różnymi słowami kluczowymi typu szukam piosenki, songu itp., nawet zawężenie językowe i domenowe nic nie pomogło...

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#31 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

splatterpunk pisze:Znajdź, proszę ja Ciebie, ten słowacki kawałek co leciał wtedy w Black&White.
Nie chce do niczego zlego namawiac, ale moze ten kawalek dalej tam leci? :)

splatterpunk

#32 Post autor: splatterpunk »

SUDi pisze: EDIT : A pamiętasz coś więcej ze słów niż "kurwa mac", bo to słowo funkcjonuje i w Czechach i na Słowacji i nawet Węgrzech, nic nie znalazłem bo tego kurVVoVVania za dużo na necie, nawet z różnymi słowami kluczowymi typu szukam piosenki, songu itp., nawet zawężenie językowe i domenowe nic nie pomogło...
Nie pamiętam nic więcej. Ale miałem takie wrażenie, że ten kawałek już
jest w obiegu jakiś czas, tak jakbym wcześniej, dawno temu już gdzieś
go słyszał. No, zdaję sobie sprawę, że nie będzie łatwo znaleźć..
Zawsze możesz wpaść do B&W i zapytać, jak już wszystko inne zawiedzie.. ;)

splatterpunk

#33 Post autor: splatterpunk »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:
splatterpunk pisze:Znajdź, proszę ja Ciebie, ten słowacki kawałek co leciał wtedy w Black&White.
Nie chce do niczego zlego namawiac, ale moze ten kawalek dalej tam leci? :)
Całkiem możliwe. Sudi ma najbliżej, żeby się rozeznać.

Btw. nadal mam Tina feat. Ego "Sexxxy" na playliście w telefonie.
Trochę tam było na Słowacji dobrej zabawy. No, ale wszystko co dobre
kiedyś się kończy, podobno.

Awatar użytkownika
SUDi

#34 Post autor: SUDi »

splatterpunk pisze:Trochę tam było na Słowacji dobrej zabawy. No, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy, podobno.
No niestety. Szykujesz się już przejść na emeryturę, a wiadomo że z tej nędznej zusowskiej już się nie zabawisz, co najwyżej używaną szczękę możesz se fundnąć z refundacją :)

Awatar użytkownika
SUDi

#35 Post autor: SUDi »

Znany już jest termin najbliższego Forever Party :

WHEN: March 14-16, 2014

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#36 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:Znany już jest termin najbliższego Forever Party :

WHEN: March 14-16, 2014
I to jest termin, miesiac po Datastorm i miesiac przed Revision. Mozna spokojnie ogarnac wszystkie imprezy.

Awatar użytkownika
SUDi

#37 Post autor: SUDi »

Drajciś ojro wejściówka

ENTRANCE FEE: 13 EUR

wyjściówka z Sebalozem na miasto...bezcenna

za wszystko inne płaci też Sebaloz :)

DJ Gruby

#38 Post autor: DJ Gruby »

Na tą chwilę jestem na party. Jeszcze nie wiem jak przylecę, ale jakoś dotrę...

Awatar użytkownika
kenji
Grupa: Dream

#39 Post autor: kenji »

Pewnie od 15, ale tez powinienem byc.
. : dream : .
Boom!

Awatar użytkownika
SUDi

#40 Post autor: SUDi »

ODPOWIEDZ