Zalatwie Wam Carriona na minimum 12 miesiecy jesli odejdziesz bezpowrotnie z Arise. Moze czas juz na Twoja emeryture w Elysium?wackee pisze:No to spaliłeś chłopaka, z takiej rekomendacji już nie mogę przyjąć nawet jakbym chciał
produktywność c64 pl
- Sebaloz/Lepsi.De
pvcf w crest??? mam zaległości jak widać.
ale, żeby daleko nie szukać - muzycy...
viruz? crest? multistyle labs? arise? onslought? co jeszcze?....
jeden człowiek = jedna grupa = jedna przynależność... nigdy nie skumam przynależenia do kilku grup!
kiedyś było:
CREST vs HORIZON
BML vs CREST
MON vs VIBRANTS
GP vs HOTLINE
SLAVES Of KEYBOARD vs QUARTET
ELYSIUM vs PARADOS vs ASPHYXIA
ELYSIUM vs ARISE ??? a było, bo nie pamiętam... ???
prędzej już:
ELYSIUM vs TABOO vs CHARGED (wiem bo sam hejotwałem w czasach przed-internetowych)
a teraz?
jak można być w CREST vs WRATH vs inne ciulstwa (skoro jest się członkiem wszystki tych konkurujących grup)
i nie mówcie mi że: "friendship", "scene forever", "for friendly swap", "not on envelope..."
chodzi mi cały czas o tę przynależność do jednej grupy kumpli a nie do kilku "label'i".
W tym temacie Arise jest dla mnie wzorem. Wy to wy, a my to my. Tak było i tak jest.i my i wy tego nie próbujemy nawet zmieniać...
I nie piszę tego po to aby się podlizać.
Dobrze mi z tym bo to jest jasny podział. I nigdy nie skumam kilku naszych kolegów co to są wkilku grupach na raz.
scena to w głównej mierze współzawodnictwo... i to nic złego IMHO
- trochę jak w Ralfie Demolce... "Nie jestem dobry, ale to nic złego...." Kumacie...?
i proszę nie piszcie że dobrze że w 2013 ktoś coś robi i że mu się chce, bo to są żałosne argumenty. nie chce ci sie to nie rób... a demoscenowanie (jak już ustaliliśmy w tym wątku) to stan ducha, a współzawodnictow to podstawowy element...
i na koniec powiem/napiszę żę to wszystko chciałbym traktować w temacie produktywności...
bo skoro jesteś w trzech grupach na raz to może rób trzy razy więcej produkcji....
jeśli robisz jedną produkcję na rok (albo na 2 lata bo tak X wypada) to może wejdź do jednej (albo nawet pół) grupy i rób co swoje...
ja robię produkcje w duchu mojej grupy i ...
serio - nigdy nie skumam bycia w trzech grupach na raz.
a w Oxy'moron albo w Ars'&'nick w tym samym czasie to już w ogule nie chwytam...
peace! and keep the scene alive!
ale, żeby daleko nie szukać - muzycy...
viruz? crest? multistyle labs? arise? onslought? co jeszcze?....
jeden człowiek = jedna grupa = jedna przynależność... nigdy nie skumam przynależenia do kilku grup!
kiedyś było:
CREST vs HORIZON
BML vs CREST
MON vs VIBRANTS
GP vs HOTLINE
SLAVES Of KEYBOARD vs QUARTET
ELYSIUM vs PARADOS vs ASPHYXIA
ELYSIUM vs ARISE ??? a było, bo nie pamiętam... ???
prędzej już:
ELYSIUM vs TABOO vs CHARGED (wiem bo sam hejotwałem w czasach przed-internetowych)
a teraz?
jak można być w CREST vs WRATH vs inne ciulstwa (skoro jest się członkiem wszystki tych konkurujących grup)
i nie mówcie mi że: "friendship", "scene forever", "for friendly swap", "not on envelope..."
chodzi mi cały czas o tę przynależność do jednej grupy kumpli a nie do kilku "label'i".
W tym temacie Arise jest dla mnie wzorem. Wy to wy, a my to my. Tak było i tak jest.i my i wy tego nie próbujemy nawet zmieniać...
I nie piszę tego po to aby się podlizać.
Dobrze mi z tym bo to jest jasny podział. I nigdy nie skumam kilku naszych kolegów co to są wkilku grupach na raz.
scena to w głównej mierze współzawodnictwo... i to nic złego IMHO

i proszę nie piszcie że dobrze że w 2013 ktoś coś robi i że mu się chce, bo to są żałosne argumenty. nie chce ci sie to nie rób... a demoscenowanie (jak już ustaliliśmy w tym wątku) to stan ducha, a współzawodnictow to podstawowy element...
i na koniec powiem/napiszę żę to wszystko chciałbym traktować w temacie produktywności...
bo skoro jesteś w trzech grupach na raz to może rób trzy razy więcej produkcji....
jeśli robisz jedną produkcję na rok (albo na 2 lata bo tak X wypada) to może wejdź do jednej (albo nawet pół) grupy i rób co swoje...
ja robię produkcje w duchu mojej grupy i ...
serio - nigdy nie skumam bycia w trzech grupach na raz.
a w Oxy'moron albo w Ars'&'nick w tym samym czasie to już w ogule nie chwytam...
peace! and keep the scene alive!
c64portal.pl, retronavigator.com
sebastianSebaloz/Lepsi.De pisze:Zalatwie Wam Carriona na minimum 12 miesiecy jesli odejdziesz bezpowrotnie z Arise. Moze czas juz na Twoja emeryture w Elysium?wackee pisze:No to spaliłeś chłopaka, z takiej rekomendacji już nie mogę przyjąć nawet jakbym chciał
przyjdż czasem pogadać do nas na party, a nie tylko z alko-sceną.
my nie potrzebujemy swata - serio.
- Sebaloz/Lepsi.De
Raf Demolka za 400 zl.carrion pisze:trochę jak w Ralfie Demolce...
http://tablica.pl/oferta/fiat-uno-1-0-i ... 3igbR.html

Seba, powiem Ci tak - jakbyśmy chcieli Carriona, to byśmy go mieli, daleko Ci jeszcze do moich umiejętności w zakresie transferów, sie HRuje sie umiSebaloz/Lepsi.De pisze:Zalatwie Wam Carriona na minimum 12 miesiecy

Oczywiście Ty się Tomek nie obrażaj że coś z Tobą nie tak, ja mówię to w duchu my to my, a Wy to Wy, wiesz, no nie?

Nie wyobrażam sobie odejścia z Arise, chyba że razem z odejściem ze sceny w ogóle. Dla mnie Arise to właśnie to "coś więcej" czego nie zrozumie nikt, kto nie wie co to Maltex i kim jest Wojtek Kacprzak. A na emeryturę (scenową też) jeszcze się nie wybieram

Oj było byłocarrion pisze:ELYSIUM vs ARISE ??? a było, bo nie pamiętam... ???

1999 North Party v4.0 - "Illmatic" vs "Bumpmania" 0:1 dla Arise
2002 North Party v7.0 - "Late Ejaculation" vs "Biba 2" 0:2 dla Arise
Czekamy na trzeci sparring

I tak jak napisałeś - my to my, a Wy to Wy, i nie dlatego że się nie lubimy, tylko że rywalizacja pcha do przodu, i jesteśmy z różnej gliny ulepieni.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 21:55 przez wackee, łącznie zmieniany 1 raz.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
ah.. jeśli tak było to, sorry już nie w moich czasach i mogę nie pamiętać. z tego co mi csdb pokazuje i z tego co widzę to w sumie też czekam na 3 starcie... choć honorowego gola na 2:1 nie zdobędzieciewackee pisze:Oj było byłocarrion pisze:ELYSIUM vs ARISE ??? a było, bo nie pamiętam... ???
1999 North Party v4.0 - "Illmatic" vs "Bumpmania" 0:1 dla Arise
2002 North Party v7.0 - "Late Ejaculation" vs "Biba 2" 0:2 dla Arise
Czekamy na trzeci sparring![]()

szkoda bo jakieś tam zagrożenie by może naszych koderów zmobilizowało - bardziej

peace!
- Sebaloz/Lepsi.De
Lukowi sie udalo, nie wiem jak go przekonaliscie do powrotubimber pisze:myślisz, że z sekty tak łatwo się wyrwać?

To moze za rok na Silesia Party? Lepsze to niz na X bic sie o 8 miejsce z Level 64 i Dekadencewackee pisze:Czekamy na trzeci sparring

Nie zaprzeczysz ze rekrutowales go jesienia 2010.wackee pisze:Seba, powiem Ci tak - jakbyśmy chcieli Carriona, to byśmy go mieli
Od 15 lat nie dokonales niczego spektakularnego. Wyciagnij Carriona z Elysium to zdobedziesz szacunekwackee pisze:daleko Ci jeszcze do moich umiejętności w zakresie transferów, sie HRuje sie umi

Nie chcialo ci sie robic juz muzyki to zatrudniles Randalla, ktory nie byl w zadnym demo-teamie i nikt sie o niego wtedy nie bil. Do dem Lepsi-Miracles zostal zakontraktowany Psycho, do dema Black Sun zrobil muzyke Jammer, a do dem Samaru muzyke mieli zrobic Conrad i Jammer. Innej roboty przy demach wtedy w Polsce nie bylo, chyba ze w Tropyxie

A jak do Arise byl potrzebny koder do zlozenia dema to nie umiales nikogo znalezc i chcac nie chcac musiales sam skladac demo w wielkim pospiechu. Teraz pewnie powiesz ze nikogo desperacko nie szukales, bo jestes tak dobrym HR-owcem, ze wiedziales ze w razie czego sam bedziesz w stanie zlozyc takie demo

no wlasnie nic Trolu Sebastianie nie kumasz. Randall w Arise to potwierdzenie, ze Wackowy HR to jednak cos wiecej niz umiejetnosci durnej baby z kadr. I potwierdza to wszyscy kumaci zawodnicy z naszej ekipy.
Nie ma co Ci tego wszystkiego tlumaczyc, bo nawet jakbys zakumal (watpliwe) to i tak bys dalej trollowal. Z Toba to troche jak z Brozkiem albo innym durnym polskim pilkarzem. Niby jest szansa, zebys co zrozumial, niby masz jakies przeblyski a na koniec i tak zrobisz z siebie idiote i bedziesz musial wrocic do brylowania na SLC czy innych Grotnikow.
Nie ma co Ci tego wszystkiego tlumaczyc, bo nawet jakbys zakumal (watpliwe) to i tak bys dalej trollowal. Z Toba to troche jak z Brozkiem albo innym durnym polskim pilkarzem. Niby jest szansa, zebys co zrozumial, niby masz jakies przeblyski a na koniec i tak zrobisz z siebie idiote i bedziesz musial wrocic do brylowania na SLC czy innych Grotnikow.

was twenty, is five, my friend...
proste - w czasach mega produkcyjnosci mialo to sens. Przeciez taki Wacek swego czasu wyrzucal tego tyle, ze czasem na compach na co smieszniejszych party, bardziej 'eksperymentalne' kawalki wystawial na mnie.
a dzis? kiedy scena jest wolna jak procesy jarzenia Sebastiana, produkcji jak na lekarstwo, to moze lepiej sobie zakladac 'party poose' labele...
a dzis? kiedy scena jest wolna jak procesy jarzenia Sebastiana, produkcji jak na lekarstwo, to moze lepiej sobie zakladac 'party poose' labele...
was twenty, is five, my friend...
- Sebaloz/Lepsi.De
Ciekaw jestem kto wyszedl z inicjatywa wstapienia Randalla do Arise?elban pisze:Randall w Arise to potwierdzenie, ze Wackowy HR to jednak cos wiecej niz umiejetnosci durnej baby z kadr.
Nie wierze, ze trzeba bylo az takich wielkich umiejetnosci i to samego guru HR, zeby namowic Randalla do wstapienia do Arise.
Czy Randall mial w ogole jakies inne propozycje w 2010 roku, bo wszyscy jego koledzy tzn Psycho, Jammer, Booker, Conrad, pracowali przy muzyce do nowych dem, a Randalla nikt nie chcial wtedy zatrudnic mimo swietnej roboty ktora kilka lat wczesniej odwalil przy Sweet Injection.
Gdybym byl dluzszy czas bez pracy przy demach to zgodzilbym sie nawet na zrobienie czegos do dema Vulture

A moze Randall sam zabiegal o wstapienie do Arise? Jesli wygranie msx kompo na X2010 bylo przepustka do wstapienia do Arise to chyba Wacek nie mial w tym zadnej zaslugi.
Sebaloz - wyszczekany w necie jak Wojewódzki, a na party chodzi smętnie z kąta w kąt, mało co ma do powiedzenia, za to gumowe ucho odpalone w trybie ciągłym. I nic by nie było w tym złego gdyby nie to, że jak najlepszy tabloid, czego nie dosłyszy lub nie skuma, to wymyśli i zbuduje mitologię, którą potem wciska jako fakt.
Sebaloz - głuchy telefonie polskiej sceny, jesteś taki męczywół że nawet nie chce mi się prostować tych banialuk które piszesz. Napiszę tylko, że demo było składane coś koło roku, masz tu swój "wielki pośpiech"...
Co do przyjmowania - tu leży pies pogrzebany, Arise nie kontraktuje do wykonania czarnej roboty jak inne grupy. Dla nas liczy się człowiek i osobowość pasująca do koncepcji i (olaboga użyję górnolotnego słowa) wartości. Nie zrozumiesz.
Sebaloz - głuchy telefonie polskiej sceny, jesteś taki męczywół że nawet nie chce mi się prostować tych banialuk które piszesz. Napiszę tylko, że demo było składane coś koło roku, masz tu swój "wielki pośpiech"...
Co do przyjmowania - tu leży pies pogrzebany, Arise nie kontraktuje do wykonania czarnej roboty jak inne grupy. Dla nas liczy się człowiek i osobowość pasująca do koncepcji i (olaboga użyję górnolotnego słowa) wartości. Nie zrozumiesz.
- Sebaloz/Lepsi.De
No to zajelo to tyle czasu co skladanie EoD. Naprawde trudno mi w to uwierzyc, ale doceniam ze udalo ci sie to zlozyc do konca na czas mimo wszelkich przeciwnosci losu. Poza tym podoba mi sie sposob w jaki unikasz odpowiedzi na niewygodne pytaniawackee pisze:Napiszę tylko, że demo było składane coś koło roku, masz tu swój "wielki pośpiech"...

Ależ Sebastianie, ja przecież nie mam obowiązku odpowiadać na żadne Twoje pytania, jeżeli nie mam na to ochoty. Ciesz się że w ogóle piszę cokolwiek, zwłaszcza że nawet jak napiszę Ci kiedyś prawdę, to Ty i tak będziesz bardziej ufał swoim urojeniom i wyobrażeniom, vide legendarna już historia z Wegim. Jak to mówią englisze - why bother?Sebaloz/Lepsi.De pisze:Poza tym podoba mi sie sposob w jaki unikasz odpowiedzi na niewygodne pytania
-
Typowy temat scenowy omawiany w magach lat 90-tych.carrion pisze:A serio....
Ktos sie wypowie w temacie bycia w 3 grupach? Zaczynam pytać poważnie bo może w tum jest sens tylko ja go nie widzę?
Wszystko na ten temat zostało już napisane

Poza tym nie znam obecnie osoby która byłaby w trzech grupach
(na polskiej scenie). Jest ktoś taki?
-
-
Taaa, jesteś niezwykle zapracowany. Jeżdżeniem na meetingi dla alkoholików.Sebaloz/Lepsi.De pisze: Gdybym byl dluzszy czas bez pracy przy demach to zgodzilbym sie nawet na zrobienie czegos do dema Vulture
Kładziesz już nawet lachę na compos na party, wolisz wtedy pić (Silesia)
lub spać (Forever). Szkoda, bo chętnie podjąłbym współpracę, jeśli chodzi o grafikę.
- Sebaloz/Lepsi.De
Nie sa to alkoholicy anonimowisplatterpunk pisze:Jeżdżeniem na meetingi dla alkoholików.

Nie widze sensu brania udzialu w kazdym kompo. Moze cos wystawie za tydzien na BFP.splatterpunk pisze:Kładziesz już nawet lachę na compos na party, wolisz wtedy pić (Silesia) lub spać (Forever).
Ok, pisz co chcesz zeby narysowac. Proponuje tez skontaktowac sie z Joodasem, zawsze byl chetny zeby rysowac cos do dem.splatterpunk pisze:Szkoda, bo chętnie podjąłbym współpracę, jeśli chodzi o grafikę.