A "muza" w Opium się podobała?

Kwestia gustuwegi pisze:Idealnie bolą mnie uszy jak jej słucham i mam ciarki - innymi słowy nie dorosłem do zamysłu autora
U mnie nie chodzi muzyka
Kto decyduje co jest z słabe a co trudnym do zrozumienia eksperymentem? Chciałbym wiedzieć kogo się pytać gdybym miał wątpliwości.wackee pisze:Chłopaki, musicie się jeszcze nauczyć odróżniać dwie rzeczy.
"Nie podoba mi się/nie rozumiem" od "jest słabe".
Nie rozumiecie muzyki Goto80, Ed'a czy innych eksperymentatorów - spoko, o gustach się nie dyskutuje, ale szacunek się należy.
Na North V6 wystawiłem zaka pt. "I Hope It Hurts", jeden z pierwszych moich eksperymentów. Po kompo podszedł do mnie pewien koder i powiedział cyt. "Nie podobał mi się ten zak, ale rozumiem i szanuję co chciałeś osiągnąć".brush pisze:Kto decyduje co jest z słabe a co trudnym do zrozumienia eksperymentem? Chciałbym wiedzieć kogo się pytać gdybym miał wątpliwości.
Właśnie. Porozmawiajmy w końcu o obiektywnej percepcji muzyki.randall pisze:o, dyskusja o subiektywnej percepcji muzyki.
Nie naciągajmy definicji trollowaniawackee pisze:Więc mi tu Braszu nie trollujbrush pisze:Kto decyduje co jest z słabe a co trudnym do zrozumienia eksperymentem? Chciałbym wiedzieć kogo się pytać gdybym miał wątpliwości.
Nie, nie nie! Ja nie czuje rytmu. Synchronizacja to zasługa Psycho8580 bo zrobił muzykę pod to co widać na ekranie.wegi pisze:Jeden z genialnych momentów dla mnie z synchro w Apparatusie to jest "zamknięcie" ekranu do rytmu tego po pierwszym parcie - Zielok czuje rytm!
To pomysł Carriona jest.wegi pisze: Na początku te sprajty z różną prędkością od obrazka dały takie super wrażenie drugiego planu, że szok - czyj to pomysł (carriona)? W ogóle myślałem, że to na ramkach te sprajty były Zielok musiał mnie przekonywać, że nie lol