Myśle, że Matrix Revolution to przy takim projekcie mały Sebaloz

Właśnie cały myk jest w tym, że nie mówimy tutaj o 50, tylko powiedzmy o 250 sztukach albo i więcej, a przy takich ilościach koszt już chyba ładnie spada w dół.
- zrobić BOM, podliczyć koszty części w digikey, policzyć koszty wytworzenia PCB na poziomie np. 50 szt. Doliczyć robociznę i sruuu ino trzepać
250????? znaczy się ktoś chce wygryźć autora projektu? Ja myślałem że to produkcja na POLAND.Nitro pisze: Właśnie cały myk jest w tym, że nie mówimy tutaj o 50, tylko powiedzmy o 250 sztukach albo i więcej, a przy takich ilościach koszt już chyba ładnie spada w dół.
Zrobiłem ankietę, pomarzyć zawsze można
Nie wiem po co nasz producent mialby cokolwiek nowego pisac skoro caly VHDL jest juz napisany przez Gideona?kisiel pisze:To że potrafisz wypalić plik .jad do CPLD nie oznacza że umiesz napisać linijkę w kodzie VHDL.
Dzieki, zepsules cala zabawe. Gdybysmy chcieli ujawnic kto to jest to od razu byloby to napisaneRaf pisze:ale po co Lotharek (wprawdzie ksywa tu nie padla
OBIE rzeczy to emulacja działająca na sprzęcie. To chyba oczywiste.kotrobot pisze:Zyga, co ma wspólnego U1541 - hardware, który ma zastąpić zdychający z racji wieku hardware (stacje i dyskietki) z softwareowym VICE?