Po co Ci PKS. Auto(a) będzie(a):)Atarowska Koneksja pisze:Ale w czym problem? W Trenczynie mozna zrobic zakupy. Polecam Hypernova - mozna tam zjesc, jest supermarket, bankomaty, zwrot butelek a przede wszystkim kible utrzymane w wysokim standardzie. Po obfitych zakupach i zlamce mozna uderzac na wies. Dworzec PKS od Hypernovej dzieli 10 minut spaceru.
Forever 2011
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Ja mam już dwóch - niepotwierdzonych, co mnie wpienia - chętnych.
Będę jechał z Wrocka.
Raf - Sebaloz będzie jechał ze Splatterem pociagowozem, może z nimi się weź?
Będę jechał z Wrocka.
Raf - Sebaloz będzie jechał ze Splatterem pociagowozem, może z nimi się weź?
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
Planuje jechac z Zielokiem, podroz pociagiem przez Oswiecim to moj plan awaryjny.booker pisze:Raf - Sebaloz będzie jechał ze Splatterem pociagowozem, może z nimi się weź?
ps. atarowcy sie zbieraja o 10 w Katowicach
http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopic.php?id=8605
Ta opcja jest wg mnie najoptymalniejsza - z Kace do (Polskiego) Cieszyna autobusem (jeżdzą średnio co 1,5 godziny), potem spacerek 15 minut do Czeskiego Cieszyna na pociąg do Trenczyna bezpośredni bez przesiadek jeździ co 2 godziny.splatterpunk pisze:Jest jeszcze opcja: autobus do Cieszyna i potem pociągiem. Jeszcze muszę się zorientować jak jest szybciej i wygodniej. Z Katowic chyba jakieś autokary jeżdżą do Cieszyna?
-
- Sebaloz/Lepsi.De
Czy na takich spotkaniach musi goscic alkohol? Zawiodlem sie na was. Prosze o zachowanie umiaru w roku w ktorym Jana Pawła II czeka proces. Jesli nie umiesz uszanowac pamieci Wielkiego Polaka, ktory moze zostac swietym, to przynajmniej nie pij w czwartek..Atarowska Koneksja pisze:część Atarowców będzie piła ze Spektrumistami w Trenczynie już w Czwartek.
Te, Seba, a ty nie pal dżizu w poniedziałkowe popołudnia bo włącza ci się moherowy berecikSebaloz/Lepsi.De pisze:Czy na takich spotkaniach musi goscic alkohol? Zawiodlem sie na was. Prosze o zachowanie umiaru w roku w ktorym Jana Pawła II czeka proces. Jesli nie umiesz uszanowac pamieci Wielkiego Polaka, ktory moze zostac swietym, to przynajmniej nie pij w czwartek..Atarowska Koneksja pisze:część Atarowców będzie piła ze Spektrumistami w Trenczynie już w Czwartek.
- Sebaloz/Lepsi.De
-
Pić czy nie pić, oto jest pytanie...
Zawsze mówiłem, że Atarowcy i Spektrumowcy to hardkory.
Zdecydowałem, że wyjeżdżam w piątek: z Oświęcimia biorę rano bus do Bielska gdzie być może (?) dołączą Odyn z Pardonem. Potem godzina 8:48 wyjazd pociągiem osobowym do Ziliny z przesiadką najpierw w Zwardoniu a potem w Cadcy. W Zilinie na g. 13:07 gdzie zabiera mnie (nas) SUDi. Gdyby ktoś chciał się podpiąć na tę podróż pociągiem to zapraszam! Jest to zdecydowanie najtańsza opcja. Te pociągi z Cieszyna co jeżdżą co 2 godziny to niestety same ekspresy i pewnie trzeba słono dopłacić za miejscówkę.
Zawsze mówiłem, że Atarowcy i Spektrumowcy to hardkory.
Zdecydowałem, że wyjeżdżam w piątek: z Oświęcimia biorę rano bus do Bielska gdzie być może (?) dołączą Odyn z Pardonem. Potem godzina 8:48 wyjazd pociągiem osobowym do Ziliny z przesiadką najpierw w Zwardoniu a potem w Cadcy. W Zilinie na g. 13:07 gdzie zabiera mnie (nas) SUDi. Gdyby ktoś chciał się podpiąć na tę podróż pociągiem to zapraszam! Jest to zdecydowanie najtańsza opcja. Te pociągi z Cieszyna co jeżdżą co 2 godziny to niestety same ekspresy i pewnie trzeba słono dopłacić za miejscówkę.
- Sebaloz/Lepsi.De
Wegrzy sie zapisali
http://forever.zeroteam.sk/visitors.php
Za to ciągle brak na liście Ramosa i Mr.Mata, którzy chyba też się wybierają.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Wegrzy sie zapisali
Komodorowcy między 3 platformami mają zapisanych najmniej partyzantów, ich głosy pomogłyby nam dobiegnąć ilościowo do pozostałych.