Witam chciałbym pogadać o grach które być może w przyszłości i taką mam nadzieje zostaną ukończone.
Pierwszą grą na którą wyczekuje jest Kiełbasa Empire gra zapowiada się świetnie mam już co do niej plan pograć wieczorami może wciągnę żonkę do zabawy
Drugą grą jest Limbo pograłem w preview mam też wersje całej gry na telefonie nie gram w nią aby nie zepsuć zabawy na C64
Moje pytanie do społeczności macie jakieś info odnośnie ukończenia tych produkcji?
Gry w produkcji
Re: Gry w produkcji
Limbo ma obsuwę taką półroczną ale ja chętnie podaruję autorom więcej czasu bo zapowiada się fantastycznie. W wolnej chwili zerknę na demo na real HW, chwilowo jaram się YT. Najzabawniejsze, że od strony technicznej (dzięki takiemu a nie innemu designowi i założeniom) ta gra wcale nie jest ekstremalnie trudna do zakodowania. Turrican Trenza to przy tym koronki koniakowskie dziarane pod mikroskopem, już nie wspominając o produkcjach demoscenowych ostatnich lat. Paralax, sporo animacji sprajtów - taki typowy warsztat z lat 90. Ale w tym przypadku 2+2 nie równa się 4 tylko 5.
Czekam niecierpliwie.
Czekam niecierpliwie.
Oczko się urwało! Temu misiu!