Miałem już nie pisać, ale jestem dzięki znalezieniu nowego tematu w dobrym nastroju i proponuję Sebalozowi uznanie że była to pomyłka i wspólne wychlanie piwska

CU!
Akr.
Za późno, walka już obstawiona, zakłady pozbierane, ring się szykuje, nie ma wycofki. Bitka zostanie oficjalnie wpisana do programu SP5. Kill'em!Akira pisze:Miałem już nie pisać, ale jestem dzięki znalezieniu nowego tematu w dobrym nastroju i proponuję Sebalozowi uznanie że była to pomyłka i wspólne wychlanie piwska
Ej! ale kto zielokowi dopisał ten post? Przecież było, że Akira odpisal, że się chcę napic z Sebalolzem a potem odrazu SUDi, że nie ma i że już walka obstawiona.zielok pisze:@kisiel nie widziałem tego postu od Akiry. Ja widziałem tylko twój post (który znikł) aczkolwiek nie jestem już tak do końca pewny czy go widziałem
Po prostu informuje i przypominam, bo ciagle ktos pisze liczac ze spotkamy sie na Silesii. Nie spotkamy sie, bo nie przyjade i tyle.bimber pisze:dąsy?Sebaloz/Lepsi.De pisze:Na Silesii nie bede bo nie dogadalem sie z organizatorami
Na party wpadl Czarek Mończyk, szef agencji artystycznej z Lodzi, znany z telewizyjnej ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym, promotor lasek walczacych w makaronie i kisielu. Oczywiscie przyszedl razem z jedna ze swoich modelek, robili sobie zdjecia ze scenowiczami i Czarek zaproponowal ze moze ta dziewczyne zostawic nam na noczielok pisze:Jeśli tak to proszę o bez pikantnych szczegółów z RW.
Mam prosbe, zmien swojego posta po raz 13-ty, bo prosilem o podanie numeru identyfikacyjnego ktory jest na drugiej stronie identyfikatora. Taki idenfykator mozna zrobic na photoshopie, a jak podasz numer to ja sobie sprawdze kto to pod tym numerem byl zarejestrowany na party.Akira pisze:Ostatnio zmieniony przez Akira dnia Sob Wrz 10, 2011 1:52 pm, w całości zmieniany 12 razy
mówi mi to:wackee pisze: Mówi Ci coś sformułowanie attention whore?
Gadanie. w sobotę o 10 jest ważenie kafarów, o 11 masz walkę z Akirą.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Po prostu informuje i przypominam, bo ciagle ktos pisze liczac ze spotkamy sie na Silesii. Nie spotkamy sie, bo nie przyjade i tyle.
Zaczynasz pitolić jak jakiś biurokrata, a bo w regulaminie nie ma, a bo źle sformułowane, a bo brakuje przecinka. Na co uszczęśliwiać ludzi na siłę? Uwierz w partyzantów, jak zobaczą coś co znają i uznają że to nie sprawiedliwe żeby ta produkcja ponownie konkurowała z nowymi, dadzą 0 na votce i po krzyku.Tydzien temu byly prowadzone rozmowy, ale organizatorzy nie chca slyszec o dopisku do regulaminu "na kompach nie moga byc pokazywane prace, ktore byly juz wczesniej wypuszczone na scene lub braly udzial w jakims kompo"
Akurat to tak nie działa ale przykłady sobie odpuszczę, bo się jeszcze aktywniej zrobiSUDi pisze: Uwierz w partyzantów, jak zobaczą coś co znają i uznają że to nie sprawiedliwe żeby ta produkcja ponownie konkurowała z nowymi, dadzą 0 na votce i po krzyku.