Nie chciałem odzywać się w tym wątku, żeby nie robić takiej siary jak to Raf robił olowi, którego zbanował a potem wylewał sukcesywnie na niego wiadra gówna...
Nie każdy z Was musi wiedzieć że z RSem opracowaliśmy carta miniGANGCART pod szyldem GANGC64 - cart był efektem hejtu Rafa na RS'a który sobie z Rafa robił jaja i jak RS zaproponował zrobienie klona 1581 i zbierał listę chętnych to Raf wymyślił sobie taki oto przepis że RS nie pokazał zdjęcia PCB klona 1581 i zamyka wątek.
Nie chcę się rozpisywać i pierdzieć o całej historii, ale ten cart powstał głównie dzięki tej akcji Rafa z zamykaniem wątku o klonie 1581. Moja wojna z Rafem toczyła się na power i byłem na tyle fair, że nie ciągałem tego gdzie indziej...
Ja nie mam facebooka, RS powiedział mi że Raf na fejsie walnął jakiś koment w stylu "GANGC64 inteligentni inaczej rozwalili SP9" nie przytaczam tego dokładnie ale chodzi o sens.
Ponieważ Raf wyszedł z toczeniem gnoju poza power, zdecydowałem się odezwać tutaj w tym wątku na scene.
Nie każdy musi się ze mną zgodzić, wyrażam moją subiektywną opinię.
Raf przejął forum i zrobił sobie z niego prywatne gnojowisko do obrzucania ludzi gównem. Nie będę przytaczał konkretów, kto śledził forum, ten zna historię. Jest typem kompletnie bezkrytycznym, jednocześnie będąc drobnym cwaniaczkiem czującym swoją moc zza komputera. I wszystko mu się podoba dopóki to on stoi po tej stronie, która obrzuca kogoś gównem...
Gdyby olo groziłby Rafowi sądem za zniewagi - Raf jako pierwszy twrdziel power wyśmiałby go że jest frajerem. ALE...
Gdyby ten sam olo czy inny user tak po chłopsku podszedł na party do Rafa i wymalował mu liścia na gębie to Raf by był pierwszym skrzywdzonym w RP i leciałby w podskokach na policję - skąd o tym wiem ?
Ano stąd że jak chłopaki z Arise na Pierniku odwinęli mu psikusa i napisali że Raf się spuszcza na płytę DVD Arise TO SKOWYT RAFA O POLICJI I WŁAMANIU DO KOMPUTERA ODBIJAŁ SIĘ DŁUGIM ECHEM NA POWER.
Gdy Raf stanął po drugiej stronie, czyli gdy ktoś z niego dowcipkował - zwinął się wściekły po kompo i rozpoczął straszenie policją na power...
Raf zraził do siebie wielu ludzi, ale jak zawsze znajduje winnego - GANGC64 rozwalił SP9 - TO MI NAPRAWDĘ SCHLEBIA !!!
Kończąc w jednym zdaniu oddaję mentalność Rafa:
Jeżeli Raf jest z kimś w pokoju i Raf się zesra, to zaczyna krzyczeć na tego drugiego że śmierdzi przez niego bo on jest w pokoju, że gdyby go nie było to by nie śmierdziało.
Edit:
Z właściwą sobie gracją śfinty Raf przesłał mi kurtuazyjne grzeczności:
buraku, moja wypowiedz brzmiala tak:
gang inteligentnych inaczej, ktorzy wzywaja do bojkotu silesia party
http://c64power.com/forumng/index.php?t ... #msg107479
wiec mozesz tam u kolegow lepszych na lepszym forum skorygowac.
dziekuje i nie pozdrawiam.
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.