Dziękujemy, że przyjechałeś

Wodka zawsze sie znajdzie. Byla paprykowka oraz slynny jezus w 5 litrowym baniaku. Jak sie skonczyla to trzeba bylo kupowac w barze. Na koniec wlasciciel postawil darmowa kolejke wszystkim co byli na sali.kotrobot pisze:Nie było Corwina, nie było wódki!
Nie placiles za wejsciowke. Ja to mowilem powaznie, bo koszt tej imprezy to 300 zl i na to robilismy zrzutke.kotrobot pisze:Mam nadzieję, że się V. nie znudzi i na wiosnę się spotkamy znowu.
Nie mam pojecia. On ma swoja grupe Darklight (amiga, c64 i teraz pc). Ja sie szykuje teraz do podboju innej platformy. Tropyx to taki komodorowski PIS, V-12 to taki filmowy Mulder polujacy na obcych na komodorku, a nie mial nic przeciwko jak Data Scully wystawil produkcje hardware na emulatora Vice na Silesiikotrobot pisze:Przeszedł do Lepsi?
A ja tworze na emulatorze z powodu braku mozliwosci podlaczenia c64kisiel pisze:z braku możliwości podłączenia c64 z 2SID, compo na 2SID odbyło się również na emulcu.
Jak zwykle pierdolisz glupoty, te rzeczy na csdb sa podpiete pod Tropyxkisiel pisze:Poszczególne prace w gfx, msx... nie są produktami grupy tylko jej nie zawisłych członków więc V12 ma tyle go gadania co Ty.
Najlepiej będzie, gdy zainteresowany się wypowiekisiel pisze:Submitted by V-12 [PM] on 4 September 2008
Just please don't add Tropyx label for GFX/MSX releases from parties. Those ones are released by members of a group, not by a label.
Raczej w nastepnym, jak juz sie troche ociepli. Wypadaja dwa 30-lecie, bedzie trzeba cos na ta okazje przygotowac, choc wszystko zalezy od tego czy komus sie bedzie chcialo przyjechac.StreaK pisze:V0yager, pytanko dnia: Bedzie NOC v3 w tym roku albo na poczatku nastepnego?V0yager pisze: A na razie zostaje mi Ziobryx, choć tego pana w okularach nie trawię.