Seba, zastanów się nad tym co piszesz. Rzucasz insynuacjami a potem brniesz dalej w zaparte. I jeszcze chcesz wyznaczać co będę Ci pokazywał? Albo decydować że za nienoszenie identa można kogoś błotem obrzucać.
Stary, no zastanów się w jakiej jesteś teraz sytuacji. Komuś kto był na zlocie publicznie zarzuciłeś że zmyślił raport. Ktoś Ci odpowiedział spokojnie że się pomyliłeś a Ty dalej się rzucasz zamiast przyznać do pomyłki i po prostu przeprosić. Wystarczyło spytać po gg. A tak ja mam identa, bilety pkp w obie strony, jeszcze na dodatek rach. z kredytówki która płaciłem te bilety i za noclegi w Hostelu a na dodatek mam jeszcze tą transakcję na wyciągu w rachunku, tak samo jak i zakupy biletów i kupowanie żarcia z adresami sklepów w boatcity jako miejsce transakcji.

I dalej Ci za mało żeby po prostu powiedzieć, 'sorry'?
To samo z insynuacjami o banowaniu ludzi w magazynie. Rzucasz sobie tym radośnie beż żadnej odpowiedzialności za to co piszesz. Na scenialu jest mnóstwo krytycznycznych opinii o tekstach i pomyslach np. w artcie 'Quo Vadis Amigo' choćby gdzie jestem nazwany szczurem uciekającym z okrętu

W innym, że pisze niegrzecznie tudzież chamsko. I chuj, nikogo za to nie banuje, wiszą te komenatrze spokojnie.
Taki poziom dyskusji można stosować jak sam wiesz w obie obie strony:) Otóż przerzucając się w tym stylu, na podobnym poziomie, ja tez mogę napisać że anonimowy Twój kumpel mi właśnie napisał po gg żeś zbok, współżyjesz z kaczkami a kto o tym powie to go banujesz

)) I teraz ty udowadniaj mi ze nie jesteś wielbładem. Widzisz już czym rzecz? Jest pewien poziom absurdu, przy którym opadają ręce:-)
dla mnie eot, właśnie z powyższego powodu:-)
Academy / The Edge / Substance / Surprise! Productions / Pulse / Grape / Bad News / Chaos / Scenial