Stary piernik vol... (no chuj wie ile)
- Sebaloz/Lepsi.De
byłem w toruniu 1raz. gdzieć w '87... tam w centrum (koło rynku) był taki ... skansen. rozumiem że to tam jest party?
tak jakoś zataczający się kisiel mi do tego obrazka pasuje ...
a co do samego przyjazdu... jak mi kisiel pozwoli pixlować na jego maszynie <foch>
to może się zjawię :/
</foch>
tak jakoś zataczający się kisiel mi do tego obrazka pasuje ...
a co do samego przyjazdu... jak mi kisiel pozwoli pixlować na jego maszynie <foch>
to może się zjawię :/
</foch>
c64portal.pl, retronavigator.com
dobra hitlerowcy - jest termin - jest wszystko oficjalnie
http://noname.c64.org/csdb/event/index.php?id=1772
zapraszamy. zazwyczaj mamy rezerwacje na kilka domkow, ale kazdy moze zrobic sobie sam. Spanie na krzywy ryj przy 4 osobach w domku jest praktycznie niemozliwe - bardzo malo miejsca. No, moze Ramosa bysmy upchneli na 'strychu' ale i to nie jest pewne - zeby wbic sie za frajer na spanie trzeba sie zaprzyjaznic z Wojtkiem albo Jasiem Moneta
Do tej pory zawsze bylo pelno wolnych miejsc, ale lepiej rezerwowac.
http://noname.c64.org/csdb/event/index.php?id=1772
zapraszamy. zazwyczaj mamy rezerwacje na kilka domkow, ale kazdy moze zrobic sobie sam. Spanie na krzywy ryj przy 4 osobach w domku jest praktycznie niemozliwe - bardzo malo miejsca. No, moze Ramosa bysmy upchneli na 'strychu' ale i to nie jest pewne - zeby wbic sie za frajer na spanie trzeba sie zaprzyjaznic z Wojtkiem albo Jasiem Moneta

was twenty, is five, my friend...
-
Zośce przekazałem. Mądra jest kobita to i cukru więcej kupi, bo pamiętam, że herbaty dużo pijeta.
I tak dla ogólnej wiadomości:
Kisiel ma BAN na bar!
Wzięłem w lizing nową chłodziarko-zamrażarke i nie chce, żeby mi jakiś pijany dewiant zniszczył sprzęt. Od tej decyzji nie ma odwołania!
Prysznic po staremu z grzybem.
I tak dla ogólnej wiadomości:
Kisiel ma BAN na bar!
Wzięłem w lizing nową chłodziarko-zamrażarke i nie chce, żeby mi jakiś pijany dewiant zniszczył sprzęt. Od tej decyzji nie ma odwołania!
Prysznic po staremu z grzybem.
- kordiaukis
- Grupa: aRise
- kordiaukis
- Grupa: aRise