strachy Kisiela przypominaja mi dowcip 'legende-miejska' ze skierniewic. Kiedys miedzy dwoma dzielicami byla taka wielka laka vel chaszcze, ktore trzeba bylo sforsowac wracajac z czesci zwanej 'miastem' na dzielice-sypialnie 'widok'. wiadomo, ze takie chaszcze w piatek w nocy to dobre miejsce na zebranie wpierdolu.
idzie taki ziomek przez te chaszcze, trafia na jakas bande, ktora go pyta:
- znasz Siwego?
- nie
no to zbiera wpierdol (i tak przez kilka tygodni pod rzad). Kolejnym razem postanawia byc cwany.
- znasz Siwego
- znam
- Siwy, znasz go?
- nie
podwojny wpierdol.
A z praskich opowiesci, to odpowiedz dla takiego lamusa jak Kisiel zawsze byla taka sama. Lepiej zeby teraz nikt przypadkowo nie dostal z nas w ryj w Toruniu, bo bedzie na Ciebie.
No dobra - a tak calkowicie serio - to odwoluje swoj przyjazd na Piernika bo sie boje Kisiela, jego wujka i jego kolegow. Do zobaczenia w Czestochowie, jezeli Kisiel nie postraszy mnie wikarym i kropidlem.
elban pisze:A z praskich opowiesci, to odpowiedz dla takiego lamusa jak Kisiel zawsze byla taka sama. Lepiej zeby teraz nikt przypadkowo nie dostal z nas w ryj w Toruniu, bo bedzie na Ciebie.
jestem wkurzona, bo właśnie mąż oznajmił mi z uśmiechem na ustach, że w sobotę na 99% pracuje
mam nadzieje, że się wywinie bo inaczej ...c..j bąbkę strzeli
A tego sie nie spodziewałam.
kiepsko sie czyta takie wiadomosci. niech wezmie urlop na zadanie
btw. jestem juz w polsce i nic nie zagraza mojemu przyjazdowi.. jade autobusem o 9:00 wiec w toruniu bede kolo 12:45 na dworcu PKS oczekujac komitetu powitalnego
elban pisze:na wiesc o tym, ze nie przyjdzie Kisiel
Kisiel jedzie w sobote do Zabrza na pedalskie retro spotkanie z Rafem i Ramosem, beda tam omawiali m.in. przeniesienie shitboxa do smietnika, a wieczorem meeting u Rafa na chacie. Jesli pojedzie pociagiem to w piatek 22:06 jest najlepsze polaczenie z Torunia do Zabrza. Kto chetny na wieczorne zapiekanki?
bawcie sie dobrze pijaki, mi sie znowu nie udalo wyrwac z obowiazkow pomimo ze bardzo chcialem zobaczyc wasze mordy. booker postaw tam im flaszke odemnie!
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.