Forever 2011

Dział przeznaczony na pogaduszki o naszej wspaniałej scenie.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
booker
Grupa: MultiSyte Labz

#121 Post autor: booker »

Atarowska Koneksja pisze:Ale w czym problem? W Trenczynie mozna zrobic zakupy. Polecam Hypernova - mozna tam zjesc, jest supermarket, bankomaty, zwrot butelek a przede wszystkim kible utrzymane w wysokim standardzie. Po obfitych zakupach i zlamce mozna uderzac na wies. Dworzec PKS od Hypernovej dzieli 10 minut spaceru.
Po co Ci PKS. Auto(a) będzie(a):)
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.

Awatar użytkownika
Raf
Grupa: Vulture Design

#122 Post autor: Raf »

zdecydowalem sie jechac na forevera - czy ma ktos jeszcze jakas opcje na transport mej skromnej osoby autem?

zielok
Kontakt:

#123 Post autor: zielok »

Raf pisze:zdecydowalem sie jechac na forevera - czy ma ktos jeszcze jakas opcje na transport mej skromnej osoby autem?
U mnie jest wolne miejsce tylko, że nie jestem do końca pewny czy dam radę jechać. We wtorek (środę) będę wiedział.

k.

#124 Post autor: k. »

Raf booka chyba ma jeszcze wolne miejsce

Awatar użytkownika
booker
Grupa: MultiSyte Labz

#125 Post autor: booker »

Ja mam już dwóch - niepotwierdzonych, co mnie wpienia - chętnych.

Będę jechał z Wrocka.

Raf - Sebaloz będzie jechał ze Splatterem pociagowozem, może z nimi się weź?
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#126 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

booker pisze:Raf - Sebaloz będzie jechał ze Splatterem pociagowozem, może z nimi się weź?
Planuje jechac z Zielokiem, podroz pociagiem przez Oswiecim to moj plan awaryjny.

ps. atarowcy sie zbieraja o 10 w Katowicach
http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopic.php?id=8605

splatterpunk

#127 Post autor: splatterpunk »

Jest jeszcze opcja: autobus do Cieszyna i potem pociągiem. Jeszcze muszę się zorientować jak jest szybciej i wygodniej. Z Katowic chyba jakieś autokary jeżdżą do Cieszyna?

Awatar użytkownika
SUDi

#128 Post autor: SUDi »

splatterpunk pisze:Jest jeszcze opcja: autobus do Cieszyna i potem pociągiem. Jeszcze muszę się zorientować jak jest szybciej i wygodniej. Z Katowic chyba jakieś autokary jeżdżą do Cieszyna?
Ta opcja jest wg mnie najoptymalniejsza - z Kace do (Polskiego) Cieszyna autobusem (jeżdzą średnio co 1,5 godziny), potem spacerek 15 minut do Czeskiego Cieszyna na pociąg do Trenczyna bezpośredni bez przesiadek jeździ co 2 godziny.

zielok
Kontakt:

#129 Post autor: zielok »

No Raf i Sebaloz jada ze mną. Ja jadę na 99% (no chyba, że coś się wydarzy niespodziewanego).

Co do opcji awaryjnej to istotnie najlepsze połączenie to z Katowic PKS do Cieszyna a potem z czeskiego pociągiem.

Atarowska Koneksja

#130 Post autor: Atarowska Koneksja »

Okresowa kontrola wątku! Uprzejmie donosimy, że część Atarowców będzie piła ze Spektrumistami w Trenczynie już w Czwartek. Proszę o jakiś komentarz w tej sprawie, nie wierzę, że pozostaniecie bierni w obliczu!

4 dni!
jestem najzabawniejszym kolesiem w tym wątku

kotrobot
Grupa: ŁYSI

#131 Post autor: kotrobot »

Wyjeżdżam chwilowo z Bolandy.
Ale może dostęp do sieci będzie.
Nadawajcie w wątku co i jak i z kim na party!
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#132 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

Atarowska Koneksja pisze:część Atarowców będzie piła ze Spektrumistami w Trenczynie już w Czwartek.
Czy na takich spotkaniach musi goscic alkohol? Zawiodlem sie na was. Prosze o zachowanie umiaru w roku w ktorym Jana Pawła II czeka proces. Jesli nie umiesz uszanowac pamieci Wielkiego Polaka, ktory moze zostac swietym, to przynajmniej nie pij w czwartek..

Awatar użytkownika
SUDi

#133 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:
Atarowska Koneksja pisze:część Atarowców będzie piła ze Spektrumistami w Trenczynie już w Czwartek.
Czy na takich spotkaniach musi goscic alkohol? Zawiodlem sie na was. Prosze o zachowanie umiaru w roku w ktorym Jana Pawła II czeka proces. Jesli nie umiesz uszanowac pamieci Wielkiego Polaka, ktory moze zostac swietym, to przynajmniej nie pij w czwartek..
Te, Seba, a ty nie pal dżizu w poniedziałkowe popołudnia bo włącza ci się moherowy berecik

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#134 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:a ty nie pal dżizu
Potepiam palenie i sam nie pale. Czuje absmack czytajac tego rodzaju insynuacje..

k.

#135 Post autor: k. »

Sudi, seba taki jest bez dragów.

splatterpunk

#136 Post autor: splatterpunk »

Pić czy nie pić, oto jest pytanie...
Zawsze mówiłem, że Atarowcy i Spektrumowcy to hardkory.

Zdecydowałem, że wyjeżdżam w piątek: z Oświęcimia biorę rano bus do Bielska gdzie być może (?) dołączą Odyn z Pardonem. Potem godzina 8:48 wyjazd pociągiem osobowym do Ziliny z przesiadką najpierw w Zwardoniu a potem w Cadcy. W Zilinie na g. 13:07 gdzie zabiera mnie (nas) SUDi. Gdyby ktoś chciał się podpiąć na tę podróż pociągiem to zapraszam! Jest to zdecydowanie najtańsza opcja. Te pociągi z Cieszyna co jeżdżą co 2 godziny to niestety same ekspresy i pewnie trzeba słono dopłacić za miejscówkę.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#137 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

k.

#138 Post autor: k. »

Przed chwilką dowiedziałem się że mamy wolne miejsce. Jak ktoś na spontona z trasy toruń <=> trencin by chciał to PW. Możemy podjechać po śląskie kluski po drodze :)

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#139 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

14.15 wyjezdzamy z Katowic, jest mozliwosc dolaczenia do konwoju jesli ktos w tym czasie przejezdzac bedzie przez dystrykt Silesia albo bedzie na granicy w Cieszynie okolo 15.30.

Awatar użytkownika
SUDi

#140 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Wegrzy sie zapisali
http://forever.zeroteam.sk/visitors.php
Za to ciągle brak na liście Ramosa i Mr.Mata, którzy chyba też się wybierają.
Komodorowcy między 3 platformami mają zapisanych najmniej partyzantów, ich głosy pomogłyby nam dobiegnąć ilościowo do pozostałych.

ODPOWIEDZ