Stary Piernik 11
- Sebaloz/Lepsi.De
The ArIsE TEAM zrobił coś doskonałego - super niepowtarzalną imprezę z idealnym klimatem. 11 edycja w czerwcowym cieple była chyba jedną z najlepszych. Brakło Fenka i Browara niestety. Mógłbym pisać długo jeszcze - skończę na tym:
Dziękuję każdemu uczestnikowi z osobna za jego obecność i możliwość spotkania się z nim - jesteście wszyscy SUPER-DOOPER !
Czekam na #12 - Piernik jak WOŚP a nawet 1 dzień dłużej
Dziękuję każdemu uczestnikowi z osobna za jego obecność i możliwość spotkania się z nim - jesteście wszyscy SUPER-DOOPER !
Czekam na #12 - Piernik jak WOŚP a nawet 1 dzień dłużej
Żałuję że musiałem być krócej niż zwykle w tym roku, ale cóż, zdrowie.
Ale i tak te parę godzin było zajebiste
Podziękowania należą się Bimbru który w tym roku organizacyjne ogarniał 90% sam.
Pozdrawiam wszystkich z którymi miałem okazję pogadać chociaż chwilę.
Ta impreza to ludzie. Wy jesteście tym niepowtarzalnym klimatem, nie prześcieradło na domku
AceMan, gratuluję debiutu, keep it up!
Bleklajt - nie pasuje Ci styl na rumuna, ogól się kuźwa...
Wegi, zrobiłem Ci to co chciałeś, lookaj wiesz gdzie
Kmeg, ty misficie, dawaj foty!
Isildur, dobra robota.
Luke i Lyon, Wy już wiecie co.
Provee, gratulacje jeszcze raz
Ale i tak te parę godzin było zajebiste
Podziękowania należą się Bimbru który w tym roku organizacyjne ogarniał 90% sam.
Pozdrawiam wszystkich z którymi miałem okazję pogadać chociaż chwilę.
Ta impreza to ludzie. Wy jesteście tym niepowtarzalnym klimatem, nie prześcieradło na domku
AceMan, gratuluję debiutu, keep it up!
Bleklajt - nie pasuje Ci styl na rumuna, ogól się kuźwa...
Wegi, zrobiłem Ci to co chciałeś, lookaj wiesz gdzie
Kmeg, ty misficie, dawaj foty!
Isildur, dobra robota.
Luke i Lyon, Wy już wiecie co.
Provee, gratulacje jeszcze raz
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
Dałeś radę ziom Niepotrzebnie koszulkę zmieniałeś Piernik jest Piernik i śpiących na trawie troskliwie się omija, a w razie pożaru odciąga w bezpieczne miejsce.drygol pisze:Wielkie dzieki za naprawde super impreze !
Na zadnej imprezie nie udalo mi sie jeszcze zrobic potrojnego Axla z twarza w trawie ! a tu jednak sie udalo !
Pozdrowionka i do nastepnego razu !
Wszystkim bardzo dziękuję za obecność na "kawalerskim" oraz organizatorom za przekopanie tony zdjęć z przeszłości oraz trafny wybór tych najbardziej kompromitujących.
Dziękuję również wszystkim żonatym nieszczęśnikom za ciekawe porady, z których najczęściej powtarzana to "Mówię ci: Nie żeń się, kurwa!". Gdybym nieopatrznie nie posłuchał, za rok opowiem czym to wszystko się skończyło.
Dziękuję również wszystkim żonatym nieszczęśnikom za ciekawe porady, z których najczęściej powtarzana to "Mówię ci: Nie żeń się, kurwa!". Gdybym nieopatrznie nie posłuchał, za rok opowiem czym to wszystko się skończyło.
Zatrybiło i było jak być powinno. Pogoda, frekwencja, nawet występy fakira! Sporo nowych twarzy i kawalerski, który do samego końca udało się utrzymać w tajemnicy. Konkret nagrody na compo (dzięki dla darczyńców i dla TSLa który biegał ze słoikiem, nalewkami i kotłem bigosu). W tym roku bank rozbiła grupa Samar - kto następny?
W przyszłości będziemy musieli lekko zmodyfikować metodę rezerwacji noclegów, by oszczędzić paniom z recepcji stresów Małe zamieszanie wzięło się stąd, że od 3 tygodni ośrodkiem zarządza nowa firma. Poprzednicy zostawili jedynie kartkę '3-5.06 10 domków na zlot komputerowy', bez zasad rozliczenia jakie mieliśmy przez 10 wcześniejszych edycji.
Do rychłego zobaczenia!
W przyszłości będziemy musieli lekko zmodyfikować metodę rezerwacji noclegów, by oszczędzić paniom z recepcji stresów Małe zamieszanie wzięło się stąd, że od 3 tygodni ośrodkiem zarządza nowa firma. Poprzednicy zostawili jedynie kartkę '3-5.06 10 domków na zlot komputerowy', bez zasad rozliczenia jakie mieliśmy przez 10 wcześniejszych edycji.
Do rychłego zobaczenia!