Silesia party 5 aka Sile5ia
Silesia party 5 aka Sile5ia
http://noname.c64.org/csdb/event/index.php?id=1689
no, to poki co tyle
aha, proponowalbym aby moze admin przykleil ten watek, w koncu to najwazniejsze coroczne polskie swieto sceniczne
no, to poki co tyle
aha, proponowalbym aby moze admin przykleil ten watek, w koncu to najwazniejsze coroczne polskie swieto sceniczne
szczerze to chodzi mi po glowie utworzenie dodatkowej konkurencji "wild demo" z dozwolonym dowolnym dopaleniem stock maszyny tyle ze oczywiscie wtedy hw trzeba przywiezc na party no ale to juz musiscie sie wypowiedziec, czy chcecie skorzystac z dodatkowego ramu, proca itd etc jesli taka decyzje podejmiemy w tym miesiacu - bedzie parwie caly rok na to aby zrobic jakies potworne demo
reklama silesii idzie teraz wielka pompa (zaczelo sie juz na samym X!), ponadto nie ma X w przyszlym roku
jest duza szansa w przyszlym roku przejac spora czesc "elektoratu"
a konkretnie co do wildow - jesli by sie okazalo ze na np 3 miechy przed party nikt nie ma nawet czesciowo zlozonego dema - po prostu anulujemy i po sprawie.
jest duza szansa w przyszlym roku przejac spora czesc "elektoratu"
a konkretnie co do wildow - jesli by sie okazalo ze na np 3 miechy przed party nikt nie ma nawet czesciowo zlozonego dema - po prostu anulujemy i po sprawie.
Panie i panowie
a może by tak invitke na Silesie zrobić/zakodować jakoś wcześniej?
Na X cały czas mówiliśmy o Silesii. nawet na lotnisku gdy spotkałem w niedziele MacX'a poweidział see ya at Silesia...
Szewdzi, Duńczycy w sumie nie mieli z tym problemu i mówili że mogą być więc...
zróbmy jakieś polskie/coop mini demko jako invitke...
palec pod budkę....
ja robię grafikę! jak by co.
a może by tak invitke na Silesie zrobić/zakodować jakoś wcześniej?
Na X cały czas mówiliśmy o Silesii. nawet na lotnisku gdy spotkałem w niedziele MacX'a poweidział see ya at Silesia...
Szewdzi, Duńczycy w sumie nie mieli z tym problemu i mówili że mogą być więc...
zróbmy jakieś polskie/coop mini demko jako invitke...
palec pod budkę....
c64portal.pl, retronavigator.com
- Sebaloz/Lepsi.De
Ciesze sie ze sie zglaszasz! Najwczesniejszy termin wydania invitki zaproponowalem marzec 2011. Nawet jest zalozony temat dotyczacy promocji Silesii 5.carrion pisze:a może by tak invitke na Silesie zrobić/zakodować jakoś wcześniej?
http://www.c64scene.pl/viewtopic.php?t=535
sebaloz
wez nie pier....
sam skodujesz ja robie grafe. booker zrobi muze na 2 speedy....
zresztą powiem wam super tajny sekret... booker od roku robi mi ..........................
1. bedzie mial super motywacje
2. zrobi w slusznym celu, bo pojdzie do invitki i na democompo.
3. wszyscy znają ten kawalek i bedzie szal na democompo!
invitka jak sie patrzy. IMO
wez nie pier....
sam skodujesz ja robie grafe. booker zrobi muze na 2 speedy....
zresztą powiem wam super tajny sekret... booker od roku robi mi ..........................
1. bedzie mial super motywacje
2. zrobi w slusznym celu, bo pojdzie do invitki i na democompo.
3. wszyscy znają ten kawalek i bedzie szal na democompo!
invitka jak sie patrzy. IMO
Ostatnio zmieniony 08 paź 2010, 18:51 przez carrion, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebaloz/Lepsi.De
seba
bez spoufaleń
jak by co to grafe na dwa ekrany zrobimy + może jakiś prosty efekt - mówiłeś że wode masz prawie skodowaną. pasowało by dać kilka fx'ów + kilka skrinów w takim samym tonie jak ............. co by do .......... pasowało....
bedzie git i koszer.
robimy.
i bez opierdalania w polskim stylu robienia na ostatniąchwilę.... zaczynamy już... jutro najpóźniej napiszę do ciebie maila na priv.
bez spoufaleń
jak by co to grafe na dwa ekrany zrobimy + może jakiś prosty efekt - mówiłeś że wode masz prawie skodowaną. pasowało by dać kilka fx'ów + kilka skrinów w takim samym tonie jak ............. co by do .......... pasowało....
bedzie git i koszer.
robimy.
i bez opierdalania w polskim stylu robienia na ostatniąchwilę.... zaczynamy już... jutro najpóźniej napiszę do ciebie maila na priv.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2010, 18:52 przez carrion, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebaloz/Lepsi.De
Mam w planach do skodowania cos takiego. Fascynuja mnie wszelkie efekty na particlach, co prawda Brush ma juz worldfirsta (rok 1999!), ale mysle ze takie efekty to przyszlosc.carrion pisze:mówiłeś że wode masz prawie skodowaną.
Datastorm jest troche amigowym party, jezdza tam Polacy, wiec na pewno demo z Mobym znajdzie uznanie.