W 2009 też się coś robi :)
- Sebaloz/Lepsi.De
No właśnie grupy co coś robią mnie interesują
Czekam na PRAWDE #8 zakodowałem do niej intro w 1997 - liczone w stacji cyber glenz vector a tu nic
Ogólnie po postach widać dużo tu nietuzinkowych ludzi, których myślenie nie jest ich najsłabszą stroną... pozdro
Czekam na PRAWDE #8 zakodowałem do niej intro w 1997 - liczone w stacji cyber glenz vector a tu nic
Ogólnie po postach widać dużo tu nietuzinkowych ludzi, których myślenie nie jest ich najsłabszą stroną... pozdro
Ostatnio zmieniony 22 lip 2009, 10:36 przez wegi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebaloz/Lepsi.De
Pewnie Hermit robi demo. To jest Wegier ktory w zeszlym roku na Silesia Party 2 wywalczyl dla Samar drugie miejsce na demo kompo, wszystko zrobil sam, kod, grafika, muzyka, a do grupy wstapil kilka tygodni przed party.zielok pisze:Znaczy się Samar coś robi? Demo?
- Grupa: Tel Aviv
a oprocz tego napisal mortal kombat na komodore w 1998 roku.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Pewnie Hermit robi demo. To jest Wegier ktory w zeszlym roku na Silesia Party 2 wywalczyl dla Samar drugie miejsce na demo kompo, wszystko zrobil sam, kod, grafika, muzyka, a do grupy wstapil kilka tygodni przed party.
- Sebaloz/Lepsi.De
najaktywniejszy to Zielok/Miracles w tej chwili, reszta sie opierdala. Jak zobaczymy demo Lepsi to sie moze zmieni sytuacja ale to pewnie i tak w wiekszosci bedzie robota Zieloka... Ja bym Mirek robil demo pod Miracles a nie tam jakies Lepsi, o Lepsi malo kto teraz slyszal A Samar to juz dawno sie skonczyl
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
A co to jest Lepsi? Coś mi ta nazwa mówi ale niewiele Jakieś dema robili czy coś?
A poważnie to demo będzie w kooperacji (LD+MCS) bo tym razem będzie grafika nie konwertowana a ja pixelować nie chcę (i raczej nie za bardzo umiem). Cały kod będzie mój no chyba, że Sebaloz coś skoduje Owszem mógłbym rozważyć wstąpienie do jakiejś grupy bo Miracles na zachodzi nie było zbyt znane a w Polsce nie koniecznie lubiane ( i w sumie mało znane) ale jakoś tak mi jest dobrze i będę promował MCS. Chociaż wiem, że są grupy do których może i chciałbym wstąpić ale one raczej mnie nie chcą
ps. ktoś zgadnie co było pixelowane w "12 Years Later" ?
A poważnie to demo będzie w kooperacji (LD+MCS) bo tym razem będzie grafika nie konwertowana a ja pixelować nie chcę (i raczej nie za bardzo umiem). Cały kod będzie mój no chyba, że Sebaloz coś skoduje Owszem mógłbym rozważyć wstąpienie do jakiejś grupy bo Miracles na zachodzi nie było zbyt znane a w Polsce nie koniecznie lubiane ( i w sumie mało znane) ale jakoś tak mi jest dobrze i będę promował MCS. Chociaż wiem, że są grupy do których może i chciałbym wstąpić ale one raczej mnie nie chcą
ps. ktoś zgadnie co było pixelowane w "12 Years Later" ?
te dwie postacie byly pixelowane?
Zielok olej Sebaloza, on tylko tak duzo gada, wezmiemy poszukamy jakichs nie releasnientych z Fatum, moze przy okazji sie kogos obudzi - zobacz Wegi sie obudzil i zrobimy demo razem z Lepsi juz sie chyba narobiles w zyciu co?
Co do wstapienia, to mow do ktorej grupy chcesz Flaszke stawiasz i w kazdej bedziesz no moze do Crestu moglby byc problem tam by trzeba wiecej flaszek xD Ale tam to Carrion ci moze powiedziec (pewnie nie chce glosno gadac jak dal i komu dal hyhy)
Zielok olej Sebaloza, on tylko tak duzo gada, wezmiemy poszukamy jakichs nie releasnientych z Fatum, moze przy okazji sie kogos obudzi - zobacz Wegi sie obudzil i zrobimy demo razem z Lepsi juz sie chyba narobiles w zyciu co?
Co do wstapienia, to mow do ktorej grupy chcesz Flaszke stawiasz i w kazdej bedziesz no moze do Crestu moglby byc problem tam by trzeba wiecej flaszek xD Ale tam to Carrion ci moze powiedziec (pewnie nie chce glosno gadac jak dal i komu dal hyhy)
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Słowo się rzekło trzeba zrobić demo z Sebalozem:) A pozatym Seba Carrion'a załatwił do zrobienia loga:) A jak mało kto wie (Carrion też nie wie) to właśnie jego powrót na scene spowodował, że skoro on mógł to ja tez mogę wrócić i tak powstało "12 years later" (no jeszcze Leming wzmocnił chęć zrobienia dema pisząc "kufa zielok wez jakies demo zrób a nie takie robisz podpuchy")...
Te dwie postacie to konwersja z PC (mojego obrazka zresztą) czyli zła odpowiedź.
Ze wstąpieniem za flaszke się zastanowię
Te dwie postacie to konwersja z PC (mojego obrazka zresztą) czyli zła odpowiedź.
Ze wstąpieniem za flaszke się zastanowię
taa ale czasy minely, teraz to ja juz ot tak flaszek nie stawiam.... taki glupi to juz nie jestem xD