Silesia 8 - 2017
Re: Silesia 8 - 2017
odzew był żaden, ale informuję dla porządku...
w piątek raczej nie jadę. potencjalny wspólny wyjazd samochodem odpada. tak, że - sorry. nie zabieram partyzantów.
grafika nadal powstaje.
w piątek raczej nie jadę. potencjalny wspólny wyjazd samochodem odpada. tak, że - sorry. nie zabieram partyzantów.
grafika nadal powstaje.
c64portal.pl, retronavigator.com
Mała, wielka prośba Szukamy kogoś, kto zechce zrobić małego tripa po Tychach z Jeroenem i Tes w sobotę, nic wielkiego, i nic co wymaga dużego effortu, po prostu chcemy pokazać im np. Browar Tyski, ot taki mały gest, co by pokazać naszym gościom słynną polską gościnność. Jako, iż sami mamy ręce pełne roboty przy party, szukamy chętnej osoby, która zrobi z nimi przejażdżkę i pokaże 'tyskie atrakcje'. Pomożecie?
Moge powozić swoim złomem tylko potrzeba nawigatora po Tychach bo z tamtejszych atrakcji turystycznych znam tylko Efez Kebab
No ja jestem niezmotoryzowany, ale mogę w razie potrzeby dołączyć do zmotoryzowanego - tylko jeśli to piątek, to będzie ciężko :/ Do browaru na zwiedzanie trzeba zrobić rezerwację o ile pamiętam i zaznaczyć, że grupa anglojęzyczna Z atrakcji proponuję jeszcze Paprocany i nieopodal jeziora zameczek Promnice. Ale to kawałek spaceru. No i można pobieżnie kościół Marii Magdaleny zapodać, bo to najstarsza budowla w okolicy browaru. A tak to ciężko coś znaleźć - Tychy to nie jest miasto turystyczne, niestety.
nie lepiej porwac ich do bielska czy szczyrku i wywieźć na górę? w tychach są tylko osiedlaodyn pisze:Browar Tyski
Uff, puff, spakowany, pora w kimę, po tych trzech latach przerwy odczucia prawie jak przy wyjeździe na SP2 - moje pierwsze party
Ciężko dziś wysiedzieć
Do wieczora!
Do wieczora!
- kordiaukis
- Grupa: aRise
Duchem jestem na miejscu..Fei daje stream, dzięki czemu mogę ogarnąć jak jest
Re: RE: Re: Silesia 8 - 2017
A gdzie ten stream bo ja niestety już na 90% odpadam?kordiaukis pisze:Duchem jestem na miejscu..Fei daje stream, dzięki czemu mogę ogarnąć jak jest
O to samo mialem zapytac. Kordee dawaj namiary na stream.
KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
-
pewnie fei nadaje kordiemu ze skypea
splatterpunk pisze:pewnie fei nadaje kordiemu ze skypea
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
późna reakcja, ale pewnie chodzi o stream "duchowy"...
w takim razie ja wymiekam...
w takim razie ja wymiekam...
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Gratulacje dla wszystkich autorów produkcji. Zwłaszcza Arise klimatycznie i świetne intro! Mojzesh to juz na stałe czy to tylko archeologia w archiwach?
Elysium vs Arise. Czym byłoby dobro bez zła?
Super party organizatorzy! Bawiłem się przednie.
Czekam z niecierpliwością na set Wacka, bo był kosmiczny!
Czekam z niecierpliwością na set Wacka, bo był kosmiczny!
Party absolutnie w pytę, soundsetup przepiękny, klimat standardowo zajebisty. Biorąc pod uwagę powyższe, nieco smutno było dowiedzieć się, że organizatorzy są mocno w dupie z finansami po imprezie.
Może mała zrzutka ?jammer pisze:Party absolutnie w pytę, soundsetup przepiękny, klimat standardowo zajebisty. Biorąc pod uwagę powyższe, nieco smutno było dowiedzieć się, że organizatorzy są mocno w dupie z finansami po imprezie.
Who You Are
Dzięki. Dla mnie nieobecność Elysium z demem jest największym rozczarowaniem tego partybrush pisze:Gratulacje dla wszystkich autorów produkcji. Zwłaszcza Arise klimatycznie i świetne intro! Mojzesh to juz na stałe czy to tylko archeologia w archiwach?
Exon wiem że walczyło do końca, szkoda że się nie udało.
Kod Mojzesha nowy, Mojzesh wrócił, był na party, ruszyłbyś cztery litery to miałbyś szansę poznać/pogadać.
Ponieważ w demie nie ma notki,to poniżej creditsy do poszczególnych części:
INTRO. Luke (code), Wacek (code, gfx).
TEKSTURY. Mojzesh (code), Bimber (3d, grafika), Rodney (grafika)
SPLIT WEKTORY. Wacek (code, gfx), Luke (code), Mojzesh (code).
GLENZ MARCHING CUBES. Wacek (code), Bimber (gfx), Flea (gfx).
WAŁEK (dyfrakcja na mega szachownicy). Luke (code), Bimber (gfx).
ENDPART. Wacek (code, gfx), Rodney (gfx), Bimber (gfx).
Muzyka: Jammer, Rodney. Linking: Mojzesh & Wacek, loader: LFT ze znaczącymi modyfikacjami Mojzesha, szczypta Senseia. Dizajn i fejdy-srejdy Wacek & Bimber.
Więcej wrażeń napiszę później.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
Chciałoby się powiedzieć: "Chwilo, trwaj!"
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.