DSW Meeting Warsaw Feb 2013 :)
DSW Meeting Warsaw Feb 2013 :)
Witam
Tydzień temu Ja i Ryan byliśmy w Chełmie na AmiParty i naprawdę długo zastanawialiśmy się dlaczego w Warszawie nie są organizowane takowe spotkania z komodorkiem Doszliśmy do wniosku że trzeba takie spotkanie w stolicy zrobić!
Dlatego właśnie przeszukałem w swojej okolicy pub'u i znalazłem idealne miejsce gdzie piwo kosztuje 6zł, a całą salę mamy za darmo od godziny 16 do północy Jest to pub "Jaskinia", przy ulicy Obozowej [adres Ożarowskiej 95]
Jest jeden warunek, impreza musi odbywać się albo w czwartek, albo w niedziele. Ze względu na to że każdy "pracuje", wybraliśmy niedziele Dlatego zapraszamy wszystkich chętnych na oficjalną imprezę w dniu 24.02.2013 r. Gdzie zapewniamy na 100% 1xC64 [albo zwykła c64 albo sx64 - to zależy czy znajdę dobrego SID'a do płyty głównej w sx'ie ], oraz Amige 500 Zapewniamy możliwość oglądania wspaniałych demek na c64 i pogrania sobie w dobrym towarzystwie przy piwq, i z typowymi barowymi zakąskami
Na nieoficjalny test sali, zapraszamy w tą niedziele 17 lutego od godziny 16:00
Pozdrawiam~!
Jericho
Tydzień temu Ja i Ryan byliśmy w Chełmie na AmiParty i naprawdę długo zastanawialiśmy się dlaczego w Warszawie nie są organizowane takowe spotkania z komodorkiem Doszliśmy do wniosku że trzeba takie spotkanie w stolicy zrobić!
Dlatego właśnie przeszukałem w swojej okolicy pub'u i znalazłem idealne miejsce gdzie piwo kosztuje 6zł, a całą salę mamy za darmo od godziny 16 do północy Jest to pub "Jaskinia", przy ulicy Obozowej [adres Ożarowskiej 95]
Jest jeden warunek, impreza musi odbywać się albo w czwartek, albo w niedziele. Ze względu na to że każdy "pracuje", wybraliśmy niedziele Dlatego zapraszamy wszystkich chętnych na oficjalną imprezę w dniu 24.02.2013 r. Gdzie zapewniamy na 100% 1xC64 [albo zwykła c64 albo sx64 - to zależy czy znajdę dobrego SID'a do płyty głównej w sx'ie ], oraz Amige 500 Zapewniamy możliwość oglądania wspaniałych demek na c64 i pogrania sobie w dobrym towarzystwie przy piwq, i z typowymi barowymi zakąskami
Na nieoficjalny test sali, zapraszamy w tą niedziele 17 lutego od godziny 16:00
Pozdrawiam~!
Jericho
Bee boozed together in Comaland!!!
Re: DSW Meeting Warsaw Feb 2013 :)
Bardzo chętnie bym się wybrał z rewizytą, ale 24. lutego niestety mam dyżur (noc). A SIDa wyślę do Was w poniedziałek - będziecie mieli basy na party.
Świetnie! W trakcie spotkania testowego zostaliśmy bardzo miło przyjęci przez tubylców:) Było i młodsze pokolenie i starsze również. Wszyscy dobrze pamiętają czasy giercowania na 8/16 bitowcach i dziewczyny nawet pykały w Giana Sisters na komodzie w barze:) Ich koledzy najpierw się podśmiewali ale po prezentacji BluReu i chyba Andropolis przeprosili i powiedzieli że to jest zajebiste i nigdy by się nie spodziewali czegoś takiego po C64. Zapowiedzieli się na ten tydzień żeby zobaczyć więcej.
W takim razie nie zawiedziemy! Serdecznie wszystkich zapraszamy i czekamy na Was!
W takim razie nie zawiedziemy! Serdecznie wszystkich zapraszamy i czekamy na Was!
- Sebaloz/Lepsi.De
Atarowcy pozazdroscili imprezy i robia swoja.
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=10961
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=10961
Z okazji braku okazji zapraszamy na kolejny już DSW Meeting w TĘ niedzielę czyli 10.03 od godziny 16. Obiecuję że tym razem dema nagram na dyskietki wcześniej.
Kto nie może a kto może niech się pojawi! Jest kilka osób które się zapowiedziały i nie pokazały więc macie okazję się zrehabilitować:)
Kto był to wie że warto nie brać samochodu tylko napić się piwa z nami.
Przyjeżdżajcie więc i nie ma że boli!
Z okazji braku okazji zapraszamy na kolejny już DSW Meeting w TĘ niedzielę czyli 10.03 od godziny 16. Obiecuję że tym razem dema nagram na dyskietki wcześniej.
Kto nie może a kto może niech się pojawi! Jest kilka osób które się zapowiedziały i nie pokazały więc macie okazję się zrehabilitować:)
Kto był to wie że warto nie brać samochodu tylko napić się piwa z nami.
Przyjeżdżajcie więc i nie ma że boli!